Fodboldmagasinet Øst er navnet på en ny podcast, der nu er at finde i din foretrukne podcast tjeneste, og bag den står DBU København og DBU Sjælland. En podcast med den erklærede ambition at give tid og plads, til nogle de mennesker der udgør fodbolden øst for Storebælt, og med emner fra breddefodbolden som ramme.

- Podcast mediet er oplagt til at dykke dybere ned i de mange spændende problemstillinger, udfordringer, løsninger, inspirationshistorier og meget mere, der udgør den breddefodbold vi holder så meget af, udtaler Peter Otto Vest Hansen, en af de tre værter, der udgør den faste bestanddel af fodboldmagasinet øst og kommunikationschef i DBU Sjælland.

Dommere i breddefodbolden og Fællesskab i en stor klub
De første to afsnit er allerede at finde i din foretrukne podcast tjeneste, og byder på henholdsvis en fokus på det at være dommer i breddefodbolden, og en snak med to klubledere, fra hver deres store klub (Brøndbyernes IF og BK Skjold) om fællesskabet, og meget andet, i en klub af en stor størrelse.

- Vi ser en rigtig spændende mulighed i det at samarbejde, DBU Sjælland og DBU København, da der jo både er en masse fællestræk, men også forskelligheder i breddefodbolden på tværs af Sjælland, og det tilfører podcasten en masse værdi, at der kan udveksles meninger og inspiration, fortæller Dan Pedersen kommunikationschef i DBU København, og en anden af podcastens faste værter.

Fodboldmagasinet Øst forventes at udkomme min. 1 gang om måneden, så abonnér gerne på programmet i din foretrukne podcast tjeneste, så går du ikke glip af nye afsnit.


Du kan også lytte til de 2 første afsnit af Fodbold Magasinet Øst i afspilleren herunder

Om Dommere i breddefodbolden
Fodboldmagasinet Øst, har i sin debutepisode besøg af 3 gæster, der alle bruger en stor del af deres fritid på dommergerningen, til en snak om det at være fodbolddommer i breddefodbolden.

I dagens afsnit er gæsterne:
 
Poul Duus Gilling

  • Mangeårig fodbolddommer, samt formand for DBU Sjællands Dommer HR-udvalg

Fie Mathilde Godiksen 

  • Årets fodbolddommer i DBU Sjælland 2019

Oliver Alexander Stegemüller Fogh Simbold

  • Ungt dommertalent, der både underviser og dømmer selv i DBU Københavns rækker

 

Om Fællesskab i en stor klub
Fodboldmagasinet Øst har besøg af Jan Sørensen formand i BK Skjold, Danmarks største fodboldklub, og Christian Barrett, formand i Brøndbyernes IF, en af Danmarks største fodboldklubber, til en snak om det at være en stor klub, med mange medlemmer. 

Hvilke udfordringer giver det at have mere end 1200 medlemmer? Hvilke fordele? Og hvordan med fællesskabet i en så stor klub? 

De spørgsmål og mange flere, er centrum for dette afsnit af Fodboldmagasinet Øst. 

Dig som medspiller
Fodboldmagasinet Øst skal være relevant for lytterne, og de mennesker, der udgør breddefodbolden, og derfor hører vi også meget gerne fra dig, hvis du har noget konstruktiv feedback, eller måske har idéer til emner som kunne være interessante at dykke ned i, i en podcast.

Hvis det er tilfældet må du meget gerne kontakte:

Peter Otto Vest Hansen på peve@dbusjaelland.dk eller Dan Pedersen på danp@dbukoebenhavn.dk