Robert Lewandowski, Mohammed Salah, Christian Eriksen og Angel Di Maria har udover at være topatleter og verdensklasse spillere, alle det til fælles at de har været fanget i linsen af Gaston Szerman. – Og nu kan din klub vinde samme mulighed.

DBU Sjælland udlodder nemlig 1 time med den professionelle sportsfotograf, som en del af fokus på den gode genstart. Alt du skal gøre er at besøge DBU Sjællands Facebook side, finde opslaget omhandlende konkurrencen, og komme med dit bud på hvad du, eller din klub, gør for at få flere til at spille fodbold.

Det kan være I altid hilser på hinanden til træning, at i spiller lidt kant og snakker samtidig, at der bliver sendt en sms til dem der ikke lige er der, eller noget helt fjerde.

Gaston Szerman – sportsfotograf i verdensklasse
Gaston Szermans evner bliver brugt til at forevige store sportsbegivenheder som FC Midtjyllands Champions League kvalifikation, FIFA’s VM for klubhold og mange andre.

Ligesom at DBU Sjælland flere gange har benyttet Gaston Szerman til at dokumentere både særlige begivenheder og breddefodbolden generelt.

Du kan se noget af Gaston Szermans arbejde på hans egen hjemmeside her

Den gode genstart
Som nævnt er konkurrencen en del af tiltaget den gode genstart, og nu er alle tiders mulighed for at få gang i fodbolden i gang igen i de sjællandske fodboldklubber. Til det har vi lavet en hel temaside, som du kan finde her.

Samtidig håber vi at klubben der vinder, 1 time med Gaston Szerman, kan bruge denne præmie til at promovere fodbolden endnu mere hos dem.  

Har du spørgsmål til den gode genstart så tøv endelig ikke med at kontakte nedenstående