DBU Sjælland tilbyder et storstilet børne/ung event med dit hold i centrum– Sommerland Sjælland Pige Cup, og I kan blive et af de mange heldige hold som skal deltage i festen. Tilmeld jer i klubOffice og tag første skridt mod fællesskabet.

Om formiddagen spilles der 3-, 5- og 8-mands kampe på Nykøbings IF’s baner og efter stævnet får alle deltagerne adgangsbilletter til Sommerland Sjælland.

Hvorfor deltage i Sommerlan Sjælland Pige Cup

  • Heldags familie oplevelse - det er måske et lidt rummeligt ord, men det er faktisk konkret nok. DBU Sjælland har nemlig skabt et event som kun er jeres univers, hvor alle rammerne er sat til en festlig og overskuelig dag. Alle er vindere, det handler om det sociale og ikke resultatet.

  • Mere end fodbold – Fodbold giver i sig selv mange oplevelser og følelsen af fællesskab, men for børn og unge spiller aktiviteter med vennerne en meget stor rolle. Det er vigtigt at vi har mere end bolden som fællesnævner. Dette event har rammen og aktiviteter som kan give JERES hold flere oplevelser sammen uden for banen.

  • Forældreopbakning – Eventen skal ses som en god mulighed for at tilbringe dagen eller weekenden med overnatning med dit barn og resten af fodboldholdet, hvor både interessen for fodbold og det mere afslappede picnic sociale forhold kan styrkes med de andre forældre igennem dagen.