DBU Sjælland vil gerne høre fra din klub, og som tak for input, kan I vinde et super underholdende og anderledes oplæg med Nicolai Bryde Nielsen, manden bag livetsomgroundhopper.dk.

Sender i en besked rundt til alle nuværende og tidligere spillere? Laver i nogle særlige tiltag? Har I startet en Facebookside, eller noget helt fjerde?

Alt hvad I skal gøre er at gå ind på DBU Sjællands Facebook side, og under vores opslag med titlen: 
"SÅ ER DET KONKURRENCETID," i kommentarfeltet, komme med jeres bud på den gode genstart i klubben.

 

Konkurence

Om Nicolai Bryde Nielsen
Nicolai Bryde Nielsen er selverklæret besat af fodbold, og lever efter mottoet at fodbold skal ses på stadion. For ham handler det om meget mere end hvad der foregår indenfor stregerne.

Og med en statistik der efterhånden siger mere end 400 besøgte stadions og +1500 live kampe, kan man tendere til at give ham ret.

Nicolais oplæg er en fortælling om kultur og et lille indblik i hvordan en rund bold kan forene mennesker og en rejse ud i et enormt diverst fodboldunivers, fortalt af en mand der har stået der.

Vinder i præmien kommer Nicolai ud til jeres klubhus, når vi igen må forsamles, og holder oplægget, så I som klub har en god undskyldning for at samles til en hyggelig aften/dag.

Den gode genstart

DBU Sjælland har samlet gode råd, tips og konkrete værktøjer til den gode genstart på vores temaside, den gode genstart som du finder lige her