Fysisk træning er, og bliver ved med at være, et vigtigt element i fodbolden. Det er et redskab til at skadesforebygge, at optimere og for at give spillerne gode forudsætninger for at præstere på banen.

Dette gælder selvfølgelig for begge køn, og nu sætter DBU Sjælland, sammen med Lene Terp, fokus på pigerne/kvinderne, med et oplæg omhandlende fysisk træning af piger i alderen 10-16 år.

Kurset er i den snart velkendte webinar form, og for blot 100 kr. kan du som træner, holdleder, forælder eller andet, blive klogere på hvordan du hjælper piger i alderen 10-16 år med deres fysiske potentiale.

For indehavere af en B- eller C-licens er der desuden 2 point at komme efter.

Om aftenens oplægsholder – Lene Terp
Lene Terp er tidligere A-landsholdsspiller, samt træner i den bedste danske række for kvinder, hvor hun har haft KoldingQ samt SønderjyskE under sine vinger.

I dag er Lene Terp ansat som kvindelandstræner og fodboldudvikler hos det Færøske Fodbold Forbund, hvorfra hun kom til fra en stilling som talentchef i DBU. Før det har hun været assisterende A- og U19-landstræner, samt en periode som U17 landstræner.

Lene Terp er indehaver af en UEFA Pro-licens, og er uddanet Cand. Scient i Idræt, så der er tale om en oplægsholder der i den grad kombinerer viden med praktisk erfaring.

Aftenens program
Del 1:

  • Hvad ved vi om biologisk udvikling, fysisk potentiale og effekter af træning hos piger i alderen 10-16 år?
    • Før, under og i slutningen af puberteten
  • Mulighed for spørgsmål

Del 2:

  • Hvordan tilrettelægger vi fodboldtræningen i praksis
    • med udgangspunkt i det fysisk potentiale og med henblik på udvikling af fysiske parametre som udholdenhed, sprint, retningsskift, acceleration – deacceleration, spark
  • Mulighed for spørgsmål

Praktisk info
Webinaret finder sted d. 24/3-2021, fra 19-21
Det koster 100 kr.
Du tilmelder dig via dette link
Tilmeldingsfrist er d. 20/3-2021
Der er 2 point til B- og C- licens indehavere

 

Spørgsmål - kontakt nedenstående