I weekenden afholdt DBU Sjælland i samarbejde med BonBon-Land, ”BonBon-Cup”. Hvor 183 hold fra U8 til U12 deltog. Alle hold leverede rigtig flot fodbold og der var rigtig mange jævnbyrdige kampe. De mere end 1500 spillere fordelt på 183 fodboldhold kvitterede for de fine rammer med masser af mål og mange andre fine fodbolddetaljer.

Et stævne af denne her størrelse kan kun arrangeres og afvikles med hjælp fra rigtig mange frivillige forældre og ledere. Vi vil gerne sige tusind tak for en fremragende indsats.

Fodbold og forlystelser samlet ét sted

I BonBon-Land var der rig mulighed for at prøve både forlystelser, have det sjovt med vennerne og spille fodbold. DBU Sjælland havde nemlig sat forskellige fanzone-aktiviteter op i parken, så der var mulighed for at slå jongleringsrekorder, drible og lave tricks på pannabanen og spille fodboldkamp på den oppustelige bane. Det var til stor glæde for de fremmødte, at de kunne fortsætte med at spille fodbold, som også var omdrejningspunktet for dagen. Der var igen tid til high-fives, krammere og billedsessioner, men denne gang stod Åge Mågeklat og Henry Hundeprut også klar til at vise deres evner med fodbolden på DBU’s oppustelige bane.

Tak til værtsklubberne

En særlig tak skal det lyde til vores værtsklubber, Haslev FC og Næstved IF, som lagde ressourcer og mandskab til dette års BonBon-Cup.

Slutteligt skal der naturligvis også lyde en stor tak til alle deltagende klubber for jeres store trofaste opbakning. Vi vil gøre alt for at leve op til jeres forventninger i 2023.

Vi glæder os til at se jer igen til næste år.