Selvom vinteren er kommet og det er mørkt udenfor, så går det snart mod lysere tid. Det betyder også, at forårsturneringen inden længe står for døren, og nu er tilmeldingen til både forårsturneringen 2023 og DBU Pokalen åben.

Tilmeldingen til både forårsturneringen og DBU Pokalen sker som altid via KlubOffice og lukker tirsdag den 28. februar 2023.

Hold der gennemførte efteråret er automatisk tilmeldt

Hold der deltog i 11-mands og 8-mands turneringerne i efteråret 2022 er automatisk blevet overført til forårssæsonen 2023.

Dette gælder dog ikke for hold, som blev trukket ud af efterårsturneringen. Disse er således ikke automatisk gentilmeldt. Har man forventning om at kunne stille hold igen, så skal et trukket hold fra efterårsturneringen altså tilmeldes på ny for at kunne deltage i forårsturneringen.

Kan man tilmelde et automatisk overført hold i en ny række?

Et spørgsmål som vi har fået flere gange, og som måske ikke er helt logisk for mange er, hvordan man tilmelder et eksisterende hold, der er automatisk overført, i en lavere eller højere række. Metoden er følgende:

  • Træk holdet i den pågældende række
  • Tilmeld holdet på ny i den ønskede række

Har man f.eks. et hold i række 3, som man vil tilmelde række 4, så skal man først trække holdet fra række 3, og derefter laver en ny-tilmelding af holdet i række 4.

Er man i tvivl om metoden, er man selvfølgelig meget velkommen til at kontakte DBU Sjælland. Se kontaktinfo nederst i denne artikel.

Forårsturneringen fortsætter, hvor efterårsturneringen sluttede

Forårsturneringen fortsætter rent praktisk, hvor efterårsturneringen slap. Det betyder, at selvom turneringen har ligget stille i flere måneder, så kører turneringen videre, som havde der ikke været en pause.

Det kan således have en betydning for om spillere er spillet fri, ligesom karantæner fra efterårsturneringen fortsat er gældende.

Vær derfor ekstra opmærksom i forårssæsonens første kamp, så I undgår bøder/gebyrer, der sagtens kunne være undgået.

Ved spørgsmål vedrørende forårsturneringen, kontakt:

DBUS Medarbejdere 140324 017
Administrator Lars Nielsen
8:8 og 11:11 U13 og ældre, Indendørs på håndboldmål U11 og ældre, Pokalturneringer 4634 0734
DBUS Medarbejdere 140324 010
Administrator Brian Rasmussen
8:8-turnering U10-U12, event/stævner, Vinterbold, KlubOffice 4634 0741