DBU Sjællands formands-, kasserer-, 2 bestyrelses- og suppleant-post var på valg til delegeretmødet 2022.

Til formandsposten var opstillet en kandidat, DBU Sjællands siddende formand gennem de seneste 4 år, Jakob Koed, og da der ingen modkandidater var på dagen modtog Jakob Koed genvalg.

Ligeledes med kassererposten, var der ingen modkandidater til den mangeårige og nuværende kasserer for DBU Sjælland, Frank Petersen, og dermed modtog Frank Petersen genvalg.

2 bestyrelsesposter var ligeledes på valg, og som med formandsposten var, der ingen modkandidater til de 2 opstillede kandidater fra DBU Sjællands bestyrelse. Derfor kunne Gerhard Grubb Waaentz, DBU Sjællands nuværende næstformand, og Allan Thoft Jensen fra DBU Sjællands bestyrelse lade sig genvælge for en 2-årig periode.

Den sidste post der skulle udfyldes til årets delegeretmøde, var suppleantposten. De sidste 2 år har DBU Sjællands suppleant til bestyrelsen været Lene Laungaard, men hun ønskede ikke nyvalg til posten, og udtrådte dermed som suppleant til DBU Sjællands bestyrelse.

I stedet opstillede Ilknur Kekec Coban, fra Høje Taastrup IF, med opbakning fra DBU Sjællands bestyrelse, og da der ingen modkandidater var til posten, blev Ilknur Kekec Coban valgt ind, som ny suppleant til DBU Sjællands bestyrelse.

Dermed er DBU Sjællands bestyrelse, efter delegeretmødet 2022 sammensat af følgende:
Jakob Koed – formand (genvalgt)
Frank Petersen – kasserer (genvalgt)
Gerhard Grubb Waaentz - næstformand (genvalgt)
Allan Thoft Jensen (genvalgt)
Pia Nygaard
Thomas Gram
Jørn Hedengran
Ilknur Kekec Coban – suppleant (nyvalgt)