Lørdag den 13. august kl. 09.30 - 13.00 inviteres alle 5-11-årige piger til Pigeraketten på Observatoriet syd For Holbæk.

Når raketten letter sendes deltagerne afsted ud i universet, hvor de skal besøge en række planeter for at finde delene til klubnøglerne, der er blevet ødelagt og kastet ud i rummet.

Pigerne skal, i samarbejde med DBU’s astronauter og hjælpere, samle de gyldne klubnøgler, så klubberne atter kan blive åbnet til klubtræning, ved hjælp af sjove fodboldaktiviteter og opgaver.

Pigeraketten er for alle piger mellem 5 og 11 år – både dem, der allerede spiller fodbold i en klub og dem, der aldrig har spillet fodbold før.

Tag bare familien med
Mens pigerne til Pigeraketten udforsker de fodboldsummende planeter, så kan forældre og søskende udforske området i og omkring Observatoriet.

Desuden vil Observatoriet byde velkommen til et raketværksted, hvor stedets formidlere vil stå klar med fortælling og vejledning i, hvordan I bygger den bedste papirraket, som I selv designer og fyrer af.

Vi sørger for alt materialet – I skal blot medbringe jeres nysgerrighed og rakethumør.

Deltagerne på Pigeraketten får selvfølgelig også mulighed for at prøve kræfter med raketterne, når rumrejsen med Pigeraketten er afsluttet.

Der vil være mulighed for at købe pølsehorn og lidt til den søde tand. Madpakker er velkomne.

Raketværkstedet og udendørsarealerne ved Observatoriet er gratis at besøge. Hvis man ønsker at komme ind på museet, så er entréprisen 95 kr. for voksne over 18 år og for børn og unge under 18 år er éntreprisen 65 kr.

Deltagerne på Pigeraketten har gratis entré.

Observatoriets museum holder åbnet fra kl. 11.00-17.00.

Information og tilmelding
Det er gratis for pigerne at deltage i arrangementet.

Du tilmelder dig via dette link

Der er 100 pladser i alt – så vent ikke for længe med at foretage tilmeldingen.

Læs mere om Observatoriet her

Læs mere om Pigeraketten her

Har du spørgsmål, så kontakt:

 

Katrine Viktor Andreassen Web
Koordinator pigeindsatser Kathrine Viktor Andreassen