Mere end 125 kampe hver især sidste år, og mere end 1.100 dommeropgaver pr. mand over de seneste 10 år. 

Det er hvad seneste afsnit af Fodboldmagasinet Øst's to gæster kan præstere. 

Det svarer i runde tal til mere end 2 dommeropgaver hver evig eneste uge over de seneste 10 år. Vel og mærke uden at tage højde for sommerferie, vinterferie, sæsonkarantæner og senest corona-virussens effekt på antallet af kampe. 

Dagens to gæster
Dagens første gæst er Enrique Cordova Jensen, uddannet dommer siden 1993 og primært dommer i DBU Københavns rækker. Sidste år dømte Enrique hele 131 fodboldkampe og siden 2012 har han  rundet 1.151 kampe.

Dagens anden, og sidste, gæst er Jesper Christiansen uddannet dommer i 1984, men aktiv dommer siden 2010. Jesper dømmer i dag i DBU Sjællands rækker. Sidste år var Jesper ude til fodboldkampe hele 162 gange og siden 2012 er det blevet til mere end 1.523 dommeropgaver.

Passion og motivation
Dagens to gæster fortæller om deres passion for dommergerningen, om at finde motivationen til alle typer opgaver, og at bevare motivationen for dommergerningen i så lang tid som de to har, og i så mange kampe. 

En enkelt eller to røverhistorier er der også plads til, så lyt med og bliv lidt klogere på nogle af de mange mennesker bag fløjten. 

Lyt med
Du kan lytte til afsnittet nedenfor, eller abonnere på ’Fodboldmagasinet Øst’ i din favorit podcast-app, eller Spotify.

Og har du input eller spørgsmål til ’Fodboldmagasinet Øst’ så kontakt Kommunikationschef i DBU København, Dan Pedersen på danp@dbukoebenhavn.dk eller kommunikationschef i DBU Sjælland, Peter Otto Vest Hansen på peve@dbusjaelland.dk