Vi søger lige nu en fodboldfaglig projektleder, der skal styrke og udvikle en bred vifte af DBU Sjællands klubrettede aktiviteter. Som projektleder får du ansvaret for en række opgaver, der skal styrke DBU Sjællands tilbud til vores medlemsklubber til gavn for nuværende og kommende spillere.

Vi har travlt med at implementere DBU’s Børnestrategi, og du får en væsentlig rolle i at være med til at skabe kvalitet og udvikling – til glæde for spillerne. Med spilleren i centrum skal vi sammen med klubberne skabe verdens bedste børnefodbold.

Fodboldfaglig projektleder til at udbrede fodbolden til flere 


Vi søger en struktureret og ansvarsbevidst projektkoordinator med indsigt i pige-/kvindefodbolden. Som projektkoordinator for pige-/kvindefodbolden hos DBU Sjælland får du ansvaret for en række opgaver, der skal styrke klubberne, og dermed være med til sikre flere piger i fodbolden.

Du skal som projektkoordinator kunne koordinere og drifte projekter, der går på tværs af dansk fodbold, samtidig med, at du har til opgave at være med til at skabe kvalitet og udvikling i medlemsklubberne hos DBU Sjælland.

Projektkoordinator med indsigt i pige-/kvindefodbolden