Jakob Lund Thomsen har gennem hele sit voksenliv været en aktiv del i udviklingen af Benløse IF’s fodboldafdeling.

Han startede som ungdomstræner sideløbende med sin egen “fodboldkarriere” og kastede sig senere over bestyrelsesarbejdet.

Efter en årrække i fodboldafdelingens bestyrelse helliger han sig nu arbejdet i Benløse IF’s hovedbestyrelse, hvor han fortsat arbejder for at udvikle fodbolden i klubben. Og han er fortsat frivillig i fodboldafdelingen.

Jakob har været ophavsmand til en lang række projekter og har gennem årene arbejdet for at skabe en klub, som rummer alle og som har et fantastisk miljø.

Blandt andet var Jakob primus motor på et integrationsprojekt, som startede i 2015 og løb i flere år. Gennem projektet lykkedes det i samarbejde med kommunen at engagere 50-60 flygtninge, primært fra Eritrea.

Jakobs arbejde har også medvirket til, at klubben på få år er vokset fra at have to til nu at have fem seniorhold tilmeldt i DBU’s rækker.

Sideløbende med alle de ting, Jakob har gjort for medlemmerne i det daglige, så er han også den person der tager de politiske kampe, der er krævet for at skabe et aktivt idrætstilbud i kommunen. Blandt andet har Jakob og hans ihærdighed en stor del af æren for, at klubben fik en kunstgræsbane til glæde for hele lokalområdet.

Man kan møde Jakob på stort set alle tider af døgnet i klubben, hvor han efterser om vaskemaskinerne nu også kører som de skal, at der er træningstøj til alle medlemmer, og at frivillige og medlemmer i det hele taget har det godt.

Prisen blev overrakt af suppleant i DBU Sjællands bestyrelse Ilknur Kekec Coban og næstformand i bestyrelsen Gerhard Grubb Waaentz.

Stort tillykke til Jakob med prisen som Årets Leder!