Strygning, syning, velcro, sikkerhedsnåle, dobbeltklæbende tape… Ja, løsningerne er mange og opfindsomme, når nye dommersæt skal tages i brug, og de forskellige mærker både skal sidde godt fast og være placeret korrekt. Men nu bliver det nemmere at komme i gang og spare en masse tid. Fremadrettet vil dommertøj gennem DBU og Hummel blive leveret med påtrykte Thiele- og Fair Play-mærker samt DBU-logo.

”Vi vil gerne have, at der skal være så lidt praktiske forhindringer som muligt, når man dømmer fodbold. Derfor er vi glade for, at Hummel-dommertøj fremover vil blive leveret med påtrykt DBU-logo og mærker”, siger Bent Clausen, formand for DBU Breddes bestyrelse med ansvar for breddedommerområdet.

Styrket sammenhængskraft
Jakob Koed er næstformand i DBU Bredde og deler ansvaret for dommerområdet med Bent Clausen. Som mangeårig aktiv dommer glæder han sig over, at det nu bliver lettere at tage nyt dommertøj i brug samt at tøjet hos breddedommere og elitedommere nu bliver ens.

”For dommere har det altid været besværligt at få mærkerne til at sidde fast og få dem placeret helt rigtigt. Derfor glæder det mig rigtig meget, at det bliver endnu lettere at komme i gang med at dømme. Samtidig styrker vi sammenhængskraften mellem breddedommere og elitedommere med muligheden for ens dommertøj”, siger Jakob Koed.

Fakta

Gennem aftalen mellem DBU og Hummel har dommerne mulighed for at bestille dommertøj med påtrykt DBU-logo samt Fair Play- og Thiele-mærker. Prisen er den samme som hidtil 335 kroner for et sæt med trøje, bukser og sokker.

Find dommershoppen her: https://dommershop-dbu.mark-on.dk/dommershop-dbu