Kære fodboldvenner

I anledningen af en helt særlig begivenhed vil DBU Sjælland gerne invitere jer til at deltage i en reception. Vores formand, Jakob Koed, fylder 60 år, og det er en milepæl, vi ikke kan lade passere uden at fejre det sammen med jer - vores dedikerede fodboldfamilie!

  • Dato: 27. november 2023
  • Tid: 14.00 – 17.30
  • Sted: Borup IF Fodbold (Hovedgaden 65, 4100 Borup)

Jakob Koed har gennem årene været en hjertevarmende og inspirerende skikkelse i DBU Sjælland, og hans dedikation til fodboldens verden har været uomtvistelig. Han har arbejdet hårdt for at fremme vores elskede sport og styrke båndene i fodboldsamfundet. Nu er det vores tur til at vise vores påskønnelse og fejre hans 60-årsdag sammen med ham.

Det vil glæde os utroligt meget at se medlemmer af fodboldklubber, frivillige, dommere og alle andre, der er en del af vores unikke fodbolddyrkende samfund. Denne reception er en lejlighed til at samles, dele gode minder og fejre en af de personer, der har været en af drivkræfterne bag vores fælles passion.

Lad os sammen sørge for, at Jakob Koeds 60-års fødselsdag bliver en uforglemmelig begivenhed, der viser, hvor meget han betyder for os alle.

Vi glæder os til at fejre Jakob sammen med jer den 27. november!

Unavngivet 2 (5)