Gældende for U13 og ældre årgange: Hvis man ikke udfylder holdkortet i de indledende runder i vinterens futsal og indefodbold, så vil holdet blive taberdømt. Man kan dog fortsat deltage i mellemrunder.

Derfor opfordrer DBU Sjælland på det kraftigste til, at alle klubber og hold husker at udfylde holdkort, når der skal spilles indendørs fodbold i løbet af vinteren. 

For at komme på holdkortet i futsalkampe skal spillerne have et futsal-spillercertifikat, som tildeles i KlubOffice.

Det skal klubberne gøre:

  1. Klubber, der spiller med i futsal-turneringer, skal oprette sportsgrenen i KlubOffice. Se hvordan her.
  2. De medlemmer, der spiller futsal, skal flyttes ind som medlemmer i den pågældende sportsgren. Se her, hvordan medlemmer kan flyttes ind i futsal med få klik her.
  3. Hvis ikke medlemmerne har et spillercertifikat i futsal i forvejen, bliver der automatisk tildelt et spillercertifikat i jeres klub. Hvis ikke, kan du søge om et spillercertifikat som vist her.

I overblikket i KlubOffice kan klubben holde øje med, hvis der er spillere, som ikke har deres spillercertifikat i klubben for den enkelte sportsgren. Hvis du har adgang til KlubOffice, kan du komme direkte til overblikket ved at klikke på billedet herunder. 

Spillere Uden Spillercertifikat

Spørgsmål?

Har man spørgsmål til futsalturneringen eller indefodbold, kan man kontakte DBU Sjællands turneringsafdeling på:

Beslutning fra 2019

I august 2019 besluttede DBU Sjællands bestyrelse at ændre konsekvenserne ved et manglende udfyldt holdkort i indefodbold og futsal.

Før ændringen blev hold, der manglede at udfylde holdkort taberdømt, men de blev samtidig også udelukket fra at deltage i mellemrunden.

Med ændringen i 2019 fjernede man beslutningen om udelukkelse fra mellemrunder, så hold, der mangler at udfylde holdkort, stadig taberdømmes, men kan deltage i mellemrunden. Selvfølgelig forudsat at de har kvalificeret sig til denne.

Baggrunden for beslutningen om at ændre konsekvenserne for manglende udfyldt holdkort i indefodbold og Futsal skal findes i de erfaringer, DBU Sjælland gjorde sig i årene op til beslutningen.

Desværre kunne vi konstatere, at udelukkelsen af hold fra mellemrunder, havde den utilsigtede konsekvens, at de tilbageværende hold endte med en turnering med lange køreafstande, dårligere matching og andre ærgerlige konsekvenser.