Hvis din klub har været aktiv frem mod transfer deadline day, så er det godt at vide, hvornår I skal oprette spilleren på ny og hvornår I blot skal indhente spillercertifikatet.

For når din klub får en ny spiller skal der indhentes et spillercertifikat fra den tidligere klub. Har spilleren derimod ikke en tidligere klub, bliver din klub det sted, hvor spillerens spillercertifikat oprettes.

Anmodningen om et spillercertifikat startes som hovedregel automatisk, hvis I bruger KlubOffice som medlemssystem - mens du selv skal gøre noget, hvis I bruger et andet system.

Spillercertifikat på spillere fra udlandet

I skal følge en særlig procedure, når I har fået tilgang af en udenlandsk fodboldspillere - fx en tilflytter, flygtning, studerende eller andet. Det er dog altid din klubs adgang til KlubOffice, der skal benyttes efter følgende fremgangsmetode

  • Spilletilladelse på spillere der kommer fra en udenlandsk klub søges via KlubOffice.
  • Her klikker man sig ind på medlemmet og klikker på spillercertifikatikonet øverst (teksten "Indhent spillercertifikat fra en anden klub til det valgte medlem" fremgår, når man holder musen over det).
  • Her kan klikkes af, at spilleren kommer fra udlandet.
  • Ansøgningen behandles derefter af DBU Turneringer.
  • Klubben får besked, når ansøgningen er behandlet.