Det er igen blevet tid til at finde nye futsal-sjællandsmestre, når der denne weekend afvikles Finals futsal i Holbæk Sportsby.

Begge haller bliver i taget brug og fyldes med spændende fodboldkampe, da der spilles finalekampe både lørdag den 2. marts og søndag den 3. marts - og det er fra morgen til sen eftermiddag begge dage.

Der skal findes nye sjællandsmestre fra U13 til seniorrækkerne, så der er igen garanti for festlig finalefodbold og helt sikkert også både flotte mål, gode redning og lækre detaljer, når vi finder nye sjællandsmestre i futsal denne weekend.

I  fem af weekendens rækker går vinderholdet videre til DM finalen, som repræsentant for Østdanmark. Det drejer sig om U19 drenge A, U17 drenge A, U15 drenge A, U18 pige A og U16 pige A

Se kampprogrammerne

Nedenfor kan du finde kampprogrammerne for hele Finals-weekenden i Holbæk Sportsby.

Det er også muligt at få overblikket over kampene i DBU's fodbold-app og fysisk på afviklingsdagen i hallen.

Husk holdkortet!

Skal dit hold spille Finals denne weekend, så husk at udfylde holdkort inden turneringens første kamp - så undgår I at blive taberdømt.

Når først holdkortet er udfyldt korrekt - inden første kamp - så bliver det automatisk kopieret til resten af stævnets kampe.