BonBon-Cup

Når man kombinerer det bedste fra to verdener, fodbold og en smaddersjov og hyggelig forlystelsespark, danner det de perfekte rammer for en gennemført dag for hele holdet. Lørdag den 26. august 2023 har 200 pige – og drengehold, fordelt fra U8 til U12, muligheden for at få andel i en uforglemmelig oplevelse.

En vildt sjov oplevelse for hele holdet

BonBon-Cup er meget velegnet til at lave en hyggelig og sjov familietur med søskende og forældre. Cuppen handler nemlig ikke om points og præmier, men om jævnbyrdige fodboldkampe om formiddagen og en sommeroplevelse for hele holdet og familien om eftermiddagen i BonBon-Land. Kombinationen af de jævnbyrdige fodboldkampe og det sociale samvær giver både pigerne og drengene en god start på sæsonen, uanset om det er et begynderhold, som har brug for at lære hinanden at kende eller et allerede eksisterende hold, som bare vil starte sæsonen på en sjov måde.    

BonBon-Land er det skøre og sjove univers, som børnene elsker. Når holdet først er tilmeldt, er alt med i prisen eksklusive mad og drikke, dermed kan I prøve de mange sjove, vilde og skøre forlystelser igen og igen og igen. Det koster ikke ekstra.  

Mere end fodbold – Fodbold giver i sig selv mange oplevelser og følelsen af fællesskab, men for børn og unge spiller aktiviteter med vennerne en meget stor rolle. Det er vigtigt, at vi har mere end bolden som fællesnævner. Dette event har rammen og aktiviteter som kan give JERES hold flere oplevelser sammen uden for banen.

Om formiddagen spilles der 5-mands kampe ved en nærliggende værtsklub og efter stævnet får alle deltagerne adgangsbilletter til BonBon-Land.


Hvem kan deltage

U12 drenge 1-2, 3-4

U11 drenge 1-2, 3-4

U10 drenge 1, 2, 3, 4

U9 drenge 1, 2, 3, 4

U8 drenge 1, 2, 3, 4

 

U12 piger 1-2, 3-4

U11 piger 1-2, 3-4

U10 piger 1, 2, 3

U9 piger 1, 2, 3

U8 piger 1, 2, 3

Tilmelding foregår via KlubOffice.

Tilmeldingsfrist søndag den 13. august 2023.


Pris 

Holdgebyr inkl. billetter til BonBon-Land:

5 mands hold kan bestå af 8 spillere og 2 trænere i alt - kr. 1055,-

I prisen er inkluderet:

  • 4 fodboldkampe på én af de to værtsklubbers baner
  • Parkering i BonBon-Land er inkluderet i træner/lederes billetter (2 billetter pr. hold)
  • Billetter til BonBon-Land
  • En gave til alle spillere på holdet
  • Mulig deltagelse i flere konkurrencer med fine præmier                                                                              

 


Spørgsmål

Brian Rasmussen
Administrator Brian Rasmussen
8-mandsturnering U10-U12, Event/stævner, Vinterbold, KlubOffice 4634 0741