Corona: Turnering og stævner

Den ordinære turnering 2019-2020

DBU Sjællands bestyrelse har grundet situationen med COVID-19 besluttet, at turneringen 2019-2020 ikke spilles færdig. Resultaterne fra efteråret 2019 bruges i stedet til af afgøre op- og nedrykning i helårsturneringerne, som dog afventer en afklaring af Danmarksserien (Herre DS) i DBU.

Læs mere her

Hvad sker der med eFodbold kampene?

eFodboldturneringen er blevet aflyst. Men allerede nu kan du tilmelde dit hold til efterårets forskudte verdenspremiere på DBU's eFodboldturnering.

Læs mere her

Fortsætter skolepokalen?

Der vil komme en senere udmelding om kvartfinalekampene i Skolepokalen.  

Skal vi selv afbestille dommere?

Nej. DBU Sjælland afbestiller dommere til alle kampe i nedlukningsperioden, hvis holdet er tilmeldt en kamp i DBU Sjælland-regi eller kampen arrangeret via KlubOffice.

Afsones karantænedage, når kampe er udsat?

Nej, det gør de ikke.

I turneringsreglementets § 20.10 står således:
En fastlagt, men ikke-spillet kamp, tæller ikke som karantæneafviklende.

Hvad sker der med fællesturnering ungdom (Øst-rækker)?

DBU Sjælland og DBU København har grundet COVID-19 besluttet, at de fælles ungdomsrækker (øst-rækkerne) aflyses.

Læs mere om beslutningen her

Hvad sker der med Sydbank Pokalen og Sydbank Kvinde Landspokalen? 
Vi vil snarest muligt præsentere en plan for afvikling af de indledende runder i Sydbank Pokalen og Kvinde Landspokalen.

Hvad sker der med de fælles pokalturneringer for ungdom?

DBU København og DBU Sjælland er enige om, at kampene skal afvikles - såfremt myndighederne tillader det. DBU Sjælland og DBU København er i dialog omkring afviklingstidspunktet, og vi melder ud, så snart vi har en dato på plads. 

Læs mere her

Hvad sker der med DBU Sjællands egne pokalturneringer?

Semifinaler og finaler i DBU Sjællands egne pokalturneringer Seriepokalen, 8-mands og B-pokalturneringen udsættes til seneste afvikling efter sommerferien. 

Spillere, som er spilleberettigede i turneringen på tidspunktet for den oprindelige afvikling (i foråret 2020) kan deltage i finalekampene, da udgangspunktet er, at det naturligvis skal være det hold, der har kvalificeret sig til finalekampene, som også skal spille kampene. Også selvom holdet eventuelt skfitet fra f.eks. U14 til U15 henover sommeren.

Hvad sker der med de udsatte indendørs medaljestævner (oprindelig afviklingsdato 15./16. marts 2020)? 

Weekenden 15./16. marts blev alle indendørs medaljestævner udsat til udendørs afvikling på et senere tidspunkt grundet COVID-19. I første omgang blev medaljestævnerne udsat til Kristi Himmelfartsdag, og siden måtte vi udsætte igen. Vi har bestemt ikke glemt stævnerne, og nu, hvor fodboldkampe igen er tilladt, så vil vi forsøge at fastsætte en dato, der naturligvis tager højde for myndighedernes gældende retningslinjer, hvor højest 50 må være forsamlet.