Der er noget om snakken...

DBU Sjælland forlænger kontrakten med Bakken og dermed forsætter det kæmpestore fodboldarrangement Bakkens Fodbold Festival.



DBU Sjælland forlænger kontrakten med Bakken og dermed forsætter det kæmpestore fodboldarrangement Bakkens Fodbold Festival. 

Det er med stor glæde, at DBU Sjælland nu kan meddele, at vi har forlænget vores samarbejdsaftale med Bakken frem til 2018. Vi ser derfor frem til endnu flere gode stunder på både fodboldbanen og Bakken i jeres samvær. 

I 2016 glæder vi os over, at vi kan byde endnu flere glade fodbolddrenge- og –piger velkommen, idet der i år er udvidet med U8, således at Bakkens Fodboldfestival nu favner årgangene U8 – U14.

For DBU Sjælland betyder samarbejdet med Bakken meget, da denne igennem en årrække været en del af indsatsen for at opbygge og styrke klubbernes børneafdelinger. Bakkens Fodbold Festival har ifølge DBU Sjællands administrationschef, Jens Erik Reuber Jensen, især styrket det sociale liv.  

- Vi glæder os utrolig meget over, at vi fortsat kan tilbyde et populært stævne til alle klubberne hos DBU Sjælland med det sociale i højsædet, tilføjer Jens Erik Reuber Jensen.

Med Bakkens Fodbold Festivals start i 2010 blev der sat øget fokus på den sociale dimension omkring børnefodbolden. Forældreopbakning og engagement har altid været et væsentligt element i børne- og ungdomsarbejdet i klubberne, og med Bakkens Fodbold Festival kan vi igen nu tilbyde et arrangement, som på alle måder byder på optimale rammer for en dag, hvor også forældre, søskende og andre ledsagere bliver en del af den fælles oplevelse. 

En hel dag for hele familien – med masser af fodbold og sjov. Det er sådan det skal være…
Det skal være sjovt at spille fodbold!


- Vi er utroligt glade for at forlænge vores aftale med DBU Sjælland, og med mange tusinde glade børn hvert år, er det et klart udtryk for at bakkens fodbold festival er bæredygtig, siger direktør for Bakken Nils-Erik Winther og fortsætter

- Ikke mindst fordi DBU Sjælland mener - at fodbold for piger og drenge skal være sjovt – og her på Bakken ved vi, at – der er noget om snakken, det er sjovest på bakken! Vi glæder os til vort 7. Bakkens Fodbold Festival.

Deltage i sæsonens største og sjoveste fodboldbegivenhed – med fire kampe til alle hold.

Holdene spiller enten lørdag eller søndag. Om formiddagen bliver der kæmpet på fodboldbanerne i de forskellige værtsklubber - alle hold spiller i 5-holds puljer - og alle er garanteret fire kampe og flotte medaljer. Når alle har spillet deres kampe, så går turen til Bakken sammen med kammerater, familie og venner.

Bakkens Fodbold Festival afvikles 21. og 22. maj 2016.

Tilmelding til Bakkens Fodbold Festival

Tilmelding forventes at åbne på samme tid som de ordinær tilmeldinger til forårssæsonen.

Log ind