Måned

Giv et skulderklap til de frivillige (1)

Nu kan du indstille en frivillig leder fra din klub til en af DBU Sjællands legater.

Læs nyheden

DEL2016: Klubforslag indsendes senest 1. december (1)

1. december er sidste frist, hvis man som klub vil fremsætte forslag til ændringer af DBU Sjællands love, reglementer, turneringsbestemmelser eller stille øvrige forslag, som ønskes behandlet på DBU Sjællands delegeretmøde.

Læs nyheden

Futsal 1-dagsstaevner for U-10, U-11 og U-12 drenge og piger

Nu kan din klubs U-10, U-11 og U-12 spillere blandt andet prøve kræfter med Futsal, der indtil nu kun har været udbudt til ældre spillere.

Læs nyheden

Dommernes aften 2015

Knap 180 fodbolddommere trodsede sne og regn for at deltage i Dommernes aften 2015.Det var de blandt andet for at overvære uddelingen af emblemer og hæder til de mange trofaste dommerkollegaer – og ikke mindst kåringen af ’ Årets breddedommer’.

Læs nyheden

Fredag, flygtninge og fodbold i Nivå-Kokkedal FK

Røde Kors og Nivå Kokkedal Fodboldklub giver flygtninge et break fra livet på Center Sandholm. Hver fredag inviteres flygtningene til fodboldtræning – kun for at spille fodbold, smile og tænke på noget helt andet end krig og flugt.

Læs nyheden

Flemming Henriksen tildelt DBU's sølvnål

Taarbæk IF's mangeårige frivillige ildsjæl Flemming Henriksen er blevet tildelt DBU's sølvnål for sin store indsats for dansk fodbold.

Læs nyheden

Trænerkursus: Behandling af akutte skader

Med trænerkurset "Behandling af akutte skader" 29. januar med Anders Q. Steensen bliver du klædt på til at hjælpe dine spillere til en kort og effektiv skadesperiode.

Læs nyheden

Erstatningsstævner efter aflysninger

22. november blev der aflyst en lang række stævner i indefodbold og Futsal. DBU Sjællands turneringsafdeling arbejder på at planlægge erstatningsstævner for turneringer mellem mellemrunder og slutspil.

Læs nyheden

Alt fodbold aflyst på grund af snevejr

DBU Sjælland har været nødsaget til at aflyse alt fodbold (inklusiv indefodbold, Futsal og Vinterbold) søndag 22. november på grund af at snevejret har skabt særdeles dårlige vejforhold.

Læs nyheden

Fællesrækker ungdom forår 2016

Fællesudvalget havde onsdag aften møde omkring forårets puljer og eventuelle omrokeringer til puljerne.

Læs nyheden

Log ind