MENU

Dommerbestillingen ændres fra den 1. august 2017

Fra og med den 1. august 2017 ændres dommerbestillingen. Læs her hvad det betyder for dig, og hvordan du sikrer at en dommeranmodning lander det rigtige sted.Sommerferien er så småt ved at lakke mod enden, og hos DBU Sjælland betyder det, blandt andet, at den omorganisering af dommerhjælpen som vi skrev om i starten af juli, endeligt træder i kraft.

Det betyder samtidig at proceduren for bestilling af dommere ændres med virkning fra 1. august 2017. 


Proceduren fremover
Fremover skal fodboldklubberne rette direkte henvendelse til dommerafdelingen enten per mail eller telefonisk for at anmode om en dommer til en "døm-selv-kamp".

En anmodning om en dommer til en "døm-selv-kamp" kan ske på følgende måder - dog altid senest 3 dage før kampen skal spilles:

  • Træningskampen oprettes i KlubOffice, hvor du kan anmode om en dommer, når du opretter kampen. 
  • Du kan anmode om en dommer ved at sende en mail til dommerhjaelp@dbusjaelland.dk.
  • Du kan kontakte dommerafdelingen telefonisk i åbningstiden på hovednummeret 4632 3366 fra klokken 10.00 til 15.00 (mandag til fredag).

Akutte afbud
Hvis kampen aflyses i 11. time af den ene eller anden årsag, så er det god kutyme også at meddele kampens aflysning til kampens dommer. Holdets holdkortindberetter kan via DBU's Fodbold App finde telefonnummer på den dommer, der er påsat kampen.     

Log ind