DBU Sjælland har omorganiseret dommerområet for at styrke serviceringen af klubber og dommere samt for at favne de mange nye og forskelligartede opgaver, der skal løses på dommerområdet. 

Helt konkret er tre deltidsstillinger er blevet omlagt til en ny fuldtidsstilling i dommerafdelingen. Det medfører, at proceduren for bestilling af dommere ændres med virkning fra 1. august 2017. 

Fremover skal fodboldklubberne rette direkte henvendelse til dommerafdelingen enten per mail eller telefonisk for at anmode om en dommer til en "døm-selv-kamp". En anmodning om en dommer til en "døm-selv-kamp" kan ske på følgende måder - dog altid senest 3 dage før kampen skal spilles:
  1. Træningskampen oprettes i KlubOffice, hvor du kan anmode om en dommer, når du opretter kampen. 
  2. Du kan anmode om en dommer ved at sende en mail til dommer@dbusjaelland.dk. 
  3. Du kan kontakte dommerafdelingen telefonisk i åbningstiden på hovednummeret 46323366 fra klokken 10.00 til 15.00 (mandag til fredag).
I forbindelsen med omorganiseringen af dommerafdelingen slog DBU Sjælland 30. maj en stilling op som dommerassistent. Stillingen gik til Peter Theis Marcussen, der sammen med dommerassistent Timi Holm og dommerchef Buller Friis per 1. august vil udgøre DBU Sjællands dommerafdeling. 

Døm-selv-kampe: Ingen dommerbestilling til lørdagskampe

På grund af mangel på uddannede fodbolddommere og stor kampaktivitet er det ikke længere muligt for DBU Sjællands dommerafdeling at påsætte dommere til døm-selv-kampe på lørdage. Ændringen trådte i kraft den 3. september 2017.  

Dommere til døm-selv-kampe på hverdage og søndage kan fortsat bestilles via dommerhjaelp@dbusjaelland.dk 

Akutte afbud
Hvis kampen aflyses i 11. time af den ene eller anden årsag, så er det god kutyme også at meddele kampens aflysning til kampens dommer. Holdets holdkortindberetter kan via DBU's Fodbold App finde telefonnummer på den dommer, der er påsat kampen.       

Læs mere

Sådan bestiller du en dommer
 
Dommerhjælpen bliver omorganiseret

Ingen dommerbestilling til lørdagskampe