Måned

Intet holdkort = tabt kamp - også i indefodbold/futsal

DBU Sjællands bestyrelse har vedtaget at ikke udfyldt holdkort medfører at holdet bliver taberdømt. Stramningen af holdkortregulativet træder i kraft fra 1. runde af efterårets turnering 2017.

Læs nyheden

HALTID SØGES TIL INDENDØRSSÆSONEN 2017-2018

DBU Sjælland's turneringsafdeling vil gerne kunne tilbyde indendørsstævner til de mange fodboldspillere i de sjællandske klubber og derfor er vi allerede nu på udkig efter haltid til den kommende indendørssæson 2017/2018.

Læs nyheden

Referenter søges til Ekstra Bladets Skolefodbold

Kan du spotte den gode historie i en fodboldkamp, og formår du at få, glæden, spændingen, skuffelsen eller passionen ned på papir, så har vi jobbet til dig.

Læs nyheden

Kampredigering efterår 2017

Flyt jeres kampe imens tid er, og undgå besvær

Læs nyheden

Old boys/girls, Veteraner og ældre skifter navn

M+32, K+36, M+70 er betegnelser som du snart skal vænne dig til at støde på i Fodbold-Danmark. Fra den 1/7 får de rækker, der tidligere var kendt som Old boys/girls og ældre nye betegnelser

Læs nyheden

Deltag i DBU Sjællands Pige-Kvindetrænerdag søndag den 3. september

Træner du piger- og kvinder i din klub, så kan du deltage i DBU Sjællands ”Pige-Kvindetrænerdag”, søndag den 3. september 2017 i Ølstykke FC

Læs nyheden

Mål i metervarer – nyt tiltag for Veteraner er kommet succesfuldt fra start

I denne sæson har det, for Veteraner, hos DBU Sjælland været muligt at prøve kræfter med en ny spilleform der kombinerer 8-mands mål og en 5-mands bane

Læs nyheden

Sommerland Sjælland Drenge Cup holdt hvad den lovede

Det høje humør, blev matchet af det høje UV-indeks da mere end 2100 børn, deltog i årets Sommerland Sjælland Drenge Cup.

Læs nyheden

54 Sjællandsmestre blev kåret i weekenden

Pokalerne var pudset, guldtrykket glimtede og medaljerne skinnede, da der i weekenden blev fundet 54 Sjællandsmestre til det store Final 4 2017.

Læs nyheden

Vejrudsigten lover sol og guldmedaljer

I weekenden vil Nykøbing Sjælland blive omdannet til en stor fodbold by, når Sommerland Sjælland Drenge Cup løber af stablen den 17. og 18. juni.

Læs nyheden

Log ind