Final 4: Scenen er sat til de store dramaer

I denne weekend afgøres sjællandsmesterskaberne og finalekampe i Ølstykke og Borup. Vær med, når de store følelser slippes løs i jagten på guldet.





Borup og Ølstykke lægger 17. og 18. juni baner til kulminationen på sæsonen, når mesterholdene skal findes i størstedelen af DBU Sjællands turneringer fra 8-mands og 11-mands. 

Kom og vær med, når scenen er sat til de helt store dramer med godt 3500 fodboldspillere fordelt på 250 hold i de absolutte hovedroller.  

Der bliver helt sikkert masser af god fodbold, tempo, tårer og jubel. 

Ølstykke Stadion danner rammen om Sjællandsmesterskaberne lørdag og søndag for 11-mandsrækker undtagen herresenior. 

Adressen er: Ølstykke FC Tranekærvej 3 3650 Ølstykke

Se kampprogram for Ølstykke

Borup Stadion lægger græs til alle 8-mands-rækkerne.

Adressen er: Borup IF, Borup Stadion, Hovedgaden 65, 4140 Borup

Se kampprogram for Borup

Værtsklubberne og DBU Sjælland ser meget frem til at byde jer velkommen til en fantastisk i weekend i selskab med fodbolden.

Hvis du også gerne vil mærke suset og se dine kammerater, sønner og døtre give den gas, så duk op den 17. og 18. juni. Alle er velkomne til at kigge forbi, entréen er gratis. 

DEL DINE OPLEVELSER PÅ ‪#‎dbusjælland‬‬
Vi vil opfordre alle til at dele jeres spændende oplevelser med DBU Sjælland på Facebook eller Instagram. Og når I gør det, så husk at anvende hashtagget ‪#‎dbusjælland - så billederne bliver samlet både før, under og efter pokalfionalerne. ‬‬

MØD OS PÅ FACEBOOK FØLG OS PÅ INSTAGRAM
Få de seneste nyheder fra DBU Sjælland i tekst og billeder. Her vil vi holde dig opdateret om vores aktiviteter, som berører dig som spiller, træner og forældre. Her kan du finde billeder, videoer, livelodtrækninger, begivenheder. Vi slår også jævnligt stillingsopslag og ledige poster i udvalg og grupper op.  

Der er med andre ord masser af gode grunde til at følge os på Facebook og Instagram

Final4_logo_425

Log ind