Ekstra support til Fodboldpas slutspurt

85% af alle danske fodboldspillere, der har været på et holdkort i 2018, har aktiveret deres Fodboldpas. Fodboldpas supporttelefonen holder ekstra åbent – og er med helt ude på banen – for at hjælpe de sidste spillere i mål.

Åbent aften og weekend

Efter Fodboldpassets indførelse har det været muligt at få hjælp til at aktivere Fodboldpasset på telefon eller e-mail – og det har mange danskere benyttet sig af. Supporttelefonen har siden åbning i maj måned kimet 4500 gange, mens der er svaret på små 5000 e-mail henvendelser. 

Hvis du skulle være én af dem, der endnu ikke har fået aktiveret dit Fodboldpas, kan du stadig nå det. Fodboldpasset skal blot aktiveres inden første gang du skal på holdkortet. Du kan kontakte Fodboldpas-supporten mandag til lørdag fra 9-20 og søndag fra 9-16 på 47 37 40 00.

Påmind dine spillere

Der er rig mulighed for at påminde dine spillere om at få aktiveret Fodboldpasset – både som klub og som træner. Det kan gøres via KampKlar eller KlubOffice.

I klubben kan I holde øje med aktiverede Fodboldpas i klubben i ’Fodboldpas barometeret’ på forsiden af KlubOffice.

Der er flere gang sendt e-mails og SMS’er om aktivering af Fodboldpas – så måske har spilleren en forkert mailadresse tilknyttet? Det kan hurtigt rettes af en administrator i KlubOffice -  eller ved at kontakte Fodboldpas-supporten på 47 37 40 00.

Du kan finde svar på yderligere spørgsmål i Fodboldpas FAQ’en.


Log ind