Måned

Futsal 2018/2019 - Tilmeldingen er åben

Tilmeldingen er åben, så det er bare med at få meldt sig til. Der er turneringer i alle aldersgrupper fra U8 – Senior. Husk at det er muligt at deltage både i Futsalturneringen, Indefodboldturneringen og Vinterbold

Læs nyheden

Indefodboldturnering 2018/2019

Nu kan I tilmelde Jer årets indefodboldturnering. Vi har rækker fra U5 - M40+, så find indendørsskoene frem og gør klar til årets indefodboldturnering

Læs nyheden

Åbent brev fra lokalunionerne til herrelandsholdet

Husk på fodboldens fællesskab fra breddefodbolden til landsholdet under forhandlingerne af en ny landsholdsaftale, skriver formændene fra de seks lokalunioner i dansk fodbold i et åbent brev til herrelandsholdets spillere.

Læs nyheden

LODTRÆKNING TIL UNGDOMSPOKALENS 2. RUNDE - U16, U17 OG U19 DRENGE

Der er trukket lod til 2. runde i Ungdomspokalen for U16, U17 og U19 Drenge.

Læs nyheden

DBU Sjælland på internt kursus d. 28/8-2018

DBU Sjællands administration holder lukket d. 28/8-2018 grundet internt kursus

Læs nyheden

Referenter søges til Ekstra Bladets Skolefodboldsturnering

Skolefodbolden søger fodboldentusiastiske referenter med interesse for fodbold

Læs nyheden

Breddeseminar 2018

Få inspiration til dit hold på DBU Sjællands breddeseminar. Temaerne vil være: "Målmandsspillet med primært fokus på målmandens rolle, når vi har bolden, og de har bolden" og "Trænerovervejelser/handlinger til forskellige udviklinger af kampene"

Læs nyheden

DBU Sjællands administrationschef stopper

DBU Sjællands administration skal have ny leder per 1. januar 2019. Efter snart 24 års ansættelse har administrationschef Jens Erik Reuber Jensen valgt at gå på pension.

Læs nyheden

Ekstra support til Fodboldpas slutspurt

85% af alle danske fodboldspillere, der har været på et holdkort i 2018, har aktiveret deres Fodboldpas. Fodboldpas supporttelefonen holder ekstra åbent – og er med helt ude på banen – for at hjælpe de sidste spillere i mål.

Læs nyheden

STYRK FRIVILLIGHEDEN I DIN KLUB

Byder forældrene og de andre traditionelle frivillige ikke længere ind på opgaver i klubben? Hører I hele tiden undskyldningen: 'Jeg har ikke tid til at hjælpe'? Og er I således de samme få, der må trække læsset i klubben?

Læs nyheden

Log ind