Fodbolddanmark er spækket med folk, der gør en forskel på og af banen: de kompetente ledere, ukuelige ildsjæle og innovative nytænkere.

Hvert år giver vi dig muligheden for at indstille en særlig sej gut/inde til en af DBU Sjællands fire årspriser og dermed give dem chancen for at få et ekstra rygklap for deres gode arbejde.

Der er nu åbnet op for, at man kan indstille folk i dire kategorier, dom du kan læse om nedenfor.

 

Årets Fodboldleder
Du kender garanteret en, der nærmest bor oppe i klubben; En, der binder det hele sammen og gør alt for at sikre, at fodboldklubben er et fantastisk sted at være.

Læs mere om, hvordan du indstiller til Årets fodboldleder her.

Årets Sommerland Sjælland Børnelederpris
I samarbejde med Sommerland Sjælland uddeler DBU Sjælland hvert år en pris til en person, der gør en ekstraordinær indsats for børnefodbolden på Sjælland. For at blive årets børneleder er det hverken titel eller position i klubben der er afgørende, men indsats og engagement.

Læs mere om, hvordan du indstiller til Årets Sommerland Sjælland Børneleder pris her.

Årets Gepardpris
Ildsjæle kender ingen alder, og med DBU Sjællands Gepardpris sætter vi fokus på de unge ildsjæle, der gør en forskel for de sjællandske fodboldklubber. Prisen, der blev indstiftet i 2017 og er blevet uddelt to gange, hylder den ekstraordinære indsats, og med den følger - udover 5.000 kr. til vinderen - desuden en unik håndlavet bronzeskulptur til evigt minde.

Læs mere om, hvordan du indstiller til Årets DBU Sjælland-Gepardpris her.

Årets fodboldklub
DBU Sjælland er på udkig efter årets fodboldklub 2019, og med mere end 380 fodboldklubber er der masser af gode kandidater i det sjællandske landskab. For at komme i betragtning til prisen som årets fodboldklub, skal klubben have gjort sig bemærket med særlige initiativer, der styrker lokalområdet, og må desuden gerne være en del af en god historie, som fodbolden på Sjælland i 2019 vil blive husket for.

Læs mere om, hvordan du indstiller til Årets Fodboldklub her.