Interessen for DBU Sjællands Sommerbold 2020 er massiv. Sjællandske fodboldspilere i alle aldre er sultne efter at spille fodboldkampe. Tæt på 1000 hold har tilmeldt sig DBU Sjællands Sommerbold - og tilmeldingsfristen udløber endda først i nat klokken 23.59 - så I kan fortsat nå at være med!

Sommerbold består af tre træningskampe i uge 25, 26 og 27. Og den massive interesse kan mærkes.  

"De fleste fodboldklubber er nu i fuld gang med træning efter corona-reglerne, og man træner jo for at spille kampe. Og uanset om spillerne er 5 eller 60 år, så kan vi mærke, at alle lige nu bare gerne vil ud at spille nogle fodboldkampe mod nogle andre hold", siger Thomas Lesly Rasmussen.  

Regeringens og myndighedernes corona-restriktioner står fortsat i vejen for at afvikle breddefodboldkampe, men der er et håb om, at det bliver muligt at afvikle Sommerbold, hvis restriktionerne løsnes tilstrækkeligt. 

Også for 3- og 5-mands
Vi har noget for alle hold fra U5 til M+65, og der udbydes rækker i alle spilleformer uanset om man spiller 3:3, 5:5, 8:8 eller 11:11. 

Dermed er Sommerbold også for de allermindste 3- og 5-mandshold, som med Sommerbold er garanteret det samme antal spilleminutter, som de ville have fået ved de ordinære 3- og 5-mandsstævner. 

Bliv klar til efteråret
Sommerbold er også en unik mulighed for at blive klar til efterårets turneringer, og derfor vil kampene også blive afviklet på en måde, som tilsvarer efterårets turnering.

Det vil sige, at man skal tilmelde sig den årgang man skifter til efter sommerferien og for flere årgange gælder det altså, at der her bliver mulighed for at prøve en ny spilleform af. Da de går fra hhv. 3:3 til 5:5, 5:5 til 8:8 og fra 8:8 til 11:11.

Der vil ligeledes, så vidt muligt, være påsatte dommere på alle kampe i 8:8 og 11:11.

Skal være grønt lys fra myndigheder
Sommerbold vil naturligvis kun blive afviklet såfremt at myndighederne åbner op for, at man igen kan afvikle fodboldkampe, som vi normalt kender det.

Alle aktørernes sundhed er den største prioritet, og vurderes det, at kampene ikke kan afvikles på forsvarlig vis, så vil kampene ikke blive afviklet. 

Du kan tilmelde dit hold via din klubs adgang til KlubOffice 

Vigtige datoer for Sommerbold

Tilmeldingen er åben med tilmeldingsfrist d. 7 juni 2020

Mulighed for at kampredigere d. 10 og 11. juni 2020 ( i KlubOffice)

Endeligt program udsendes d. 12. juni 2020.

Læs mere

Sommerbold 2020 - Bliv klar til efterårets turneringer

Reglement
Sommerbold spilles efter sammen regler som Vinterbold. Du kan finde reglerne på linket herunder: 

Du kan finde reglementet for Vinterbold/Sommerbold her