Ved delegeretmødet 2021 blev bestyrelsesmedlem Jørn Hedengran tildelt sjællandsk fodbolds mest fornemme pris, DBU Sjællands guldemblem. 

Prisen blev overrakt af bestyrelseformand Jakob Koed, der knyttede disse ord til den flotte hæder. 

"Jeg kunne nævnte et utal af ting, du har været med til at få besluttet i din tid i DBU Sjælland, men det vil nærmest blive længere end beretningen, så det vil jeg udelade her."

Klubbernes stemme
I 1999 blev Jørn Hedengran bestyrelsesmedlem og ungdomsansvarlig i Præstø IF og året efter blev han en del af et udvalg under DBU Sjælland, der skulle arbejde med indplacerings- og indrangeringsprincipper. 

I 2002 blev Jørn Hedengran suppleant til DBU Sjællands bestyrelse og siden fuldgyldigt medlem. Sideløbende fortsatte Jørn Hedengran sit arbejde for den lokale fodbold i Præstø IF, og var fra 2003 midlertidig formand indtil den rette kandidat meldte sig. I 2006 ovetog han permanent formandsposten, som han sad på frem til 2014. 

Og netop forbindelsen til græsrødderne har altid vejet tungt hos Jørn Hedengran.    

"Du er altid klar på en debat med klubberne, og til en snak med de mange frivillige ledere på Sjælland for at sikre, at klubbernes stemme altid vægtes i DBU Sjællands bestyrelse", sagde Jakob Koed. 

Næstformand  
I en tiårig periode fra 2011 til 2021 har Jørn Hedengran været næstformand for tre formænd.   
 
"Jørn, du har gjort og gør en kæmpe forskel for fodbolden på Sjælland. For mig personligt har du været en stor og vigtig støtte i min tid som formand, men også før det som bestyrelsesmedlem, og din viden, erfaring og evner, er enormt værdsatte, også selvom du ikke er bange for at udfordre mig, og alle de andre bestyrelsesmedlemmer", sagde Jakob Koed.

DBU Sjællands guldemblem gives alene til klubledere, der har ydet en særlig stor indsats for sjællandsk fodbold. Du kan læse mere om guldemblemet her

"Det har været rigtig mange gode år. Tak for de pæne ord, Jakob. Og det fylder", sagde en tydeligt rørt Jørn Hedengran.