Den sjællandske fodbold er i den grad på vej tilbage fra en af historien største benspænd, og fodboldene ruller igen på de mange fodboldbaner.

Selvom der stadig er begrænsninger, er vi samtidig i en situation med flere muligheder end der har været længe, og de muligheder skal vi sammen, klubberne og DBU Sjælland, gribe.

Derfor har DBU Sjællands bestyrelse besluttet at afsætte økonomi til at understøtte klubberne i ’den gode genstart, det kan du læse mere om her, økonomi som gør det muligt for DBU Sjælland at tilbyde en bred vifte af gratis tilbud til klubberne.

5 Gratis tilbud til din klub
De 5 gratis tilbud består af :

  • Bold og Bevægelse
  • Fantastisk Fodboldstart
  • Inspirationstræning
  • Motionsfodbold/Fodbold Fitness
  • Rekruttering af nye medlemmer til eksisterende hold


Alle tilbud og koncepter er gennemprøvet ude i klubberne, og fælles for alle er at de beviseligt kan hjælpe til rekruttering af nye medlemmer, eller fastholdelse af eksisterende.

Fælles for alle 5 tilbud er at DBU Sjælland hele vejen igennem står klar med en hjælpende hånd, både på og udenfor banen, og det er vores erfaring at det kan være med til at gøre det nemmere som klub at ligge græs til afviklingen.

Du kan klikke på hvert tilbuds spotbox herunder, og komme direkte ind og se hvordan I kommer i gang i jeres klub.

BogB_baggrund.jpg
Bold og Bevægelse
DSC_2092.JPG
Fantastisk fodboldstart
DSC 7539
Inspirationstræning
FF Trænerkursus Brøndby Holdbillede
Motionsfodbold/Fodbold Fitness
DSC_6194.JPG
Rekruttering af medlemmer til eksisterende hold

Ingen genstart uden klubberne 
DBU Sjælland har, været i dialog med et stort udsnit af de sjællandske klubber i forhold til input og inspiration til den gode genstart, og de 5 gratis tilbud er således udvalgt på baggrund af de behov klubberne har givet udtryk for.

Som en del af denne proces, har vi også kunnet forstå at rigtig mange af de sjællandske klubber, allerede er gevaldigt godt i gang med den gode genstart, og der er sågar klubber, der oplever en vækst i den her periode – læs f.eks. om Hårlev BK’s succesrige genstart. 

De gratis tilbud er derfor alletiders supplement til at give genstarten yderligere vinger, og til at udnytte den særegne situation der er nu, hvor fodboldlysten virkelig har fået lov at opbygge sig hos mange, og nu endeligt kan blive sluppet løs.

Spørgsmål til ’den gode genstart’ og de gratis tilbud.
Kan rettes til