Én stor familie af Kvindelandsholdet, Herrelandsholdet, ungdomslandsholdene, instruktører og nu også de danske elitefodbolddommere. Det er, hvad den nye aftale for de danske elitedommere mellem DBU og Hummel betyder.

Fra 1. januar 2022 vil man kunne se de danske dommere i Superligaen og ned til og med 3. division løbe rundt i dommertøj fra Hummel, og det er noget, der glæder Kenneth Reeh, vicedirektør i DBU og ansvarlig for dommerområdet:

”Ønsket er at blive én stor fodboldfamilie. Det er dejligt, at DBU og en stærk samarbejdspartner, Hummel, har muligheden for at tilbyde mere attraktive forhold for elitedommerne. Dermed har vi fra landsholdene helt ud til dommerne iklædt Hummel – et og samme brand. Det signalerer samhørighed, sammenhængskraft og god synergi,” siger Kenneth Reeh.

Overgang til elitemiljøet
De danske elitedommere arbejder hele tiden på at blive bedre. Det sker ved hjælp af træning, seminarer, evalueringer og nu også gennem det nye samarbejde.

”Dommerne har gennem de seneste år virkelig forvandlet sig til også at være en del af et professionelt elitemiljø. Her er Hummel stærke til at honorere de ønsker og behov, vi måtte have ud i alle aspekter af det at være dommer. De kan levere træningstøj, til, når dommerne skal holde sig i gang, men også fritidstøj til, når vi er samlet til evalueringer og lignende,” supplerer Michael Tykgaard, talsmand for elitedommerne.

Den nye aftale træder i kraft den 1. januar 2022 og gælder 5 år frem. Derudover tilbyder DBU allerede nu de ca. 3.500 breddedommere muligheden for at købe Hummel dommertøj til særdeles attraktive priser for at styrke dommerområdet yderligere. Læs mere HER