Prisen for grunddommerkurset er reduceret til 500 kroner, uddannelsen er blevet hurtigere at gennemføre, billigere og mere praktisk anlagt. Derudover modtager dommeraspiranterne en komplet Hummel-dommerdragt som led i uddannelsen. Alt sammen for at gøre dommeruddannelsen endnu mere attraktiv og få endnu flere til at interessere sig for at dømme fodboldkampe.

Dertil finansierer DBU Bredde Fastholdelses- og Kompetencepuljen (FKP) på 250.000 kroner årligt for at kompetenceudvikle og fastholde breddedommerne. Puljemidlerne uddeles i samarbejde med Dansk Fodbolddommer Union (DFU).

Nyt tiltag
Nu får alle fodbolddommere mulighed for at købe Hummel-dommertøj til fordelagtige priser. For eksempel vil DBU og Hummel tilbyde, at et komplet dommersæt (med korte ærmer) kan købes til kun 335 kroner.

”De nye initiativer er et led i vores fortsatte ambition om at skabe de optimale betingelser for landets breddedommere Vi håber, at dommerne vil tage godt imod dette tilbud, hvor dommerne får dommertøj af en god kvalitet til særdeles attraktive priser”, siger Bent Clausen, medlem af DBU Breddes bestyrelse med ansvar for breddedommerområdet.

Fra 1. januar 2022 vil man desuden kunne se de danske elitedommere i Superligaen og ned til og med 3. division dømme i dommertøj fra Hummel, da der er indgået en aftale med Hummel for elitedommerne. Læs mere her. 

Fakta
Hummel har sammen med DBU forgæves tilbudt DFU og dommerklubberne en fælles tøjaftale med en varighed på 5 år og til særdeles fordelagtige priser. F.eks. et komplet dommersæt til kun 335 kroner. I tilbuddet var der derudover inkluderet en gratis startpakke med et komplet dommersæt til alle ca. 3.500 fodbolddommere, der dømmer kampe for DBU.