Styrk fællesskabet med en dag i fodboldens og holdets tegn.

Sommerland Sjælland Pige Cup

Sommerland Sjælland Pige Cup er for hold i årgangene U7 – U12 og der er mulighed for at deltage på lige netop det niveau, der passer til jeres hold.

Når kampene er spillet, og pulsen har lagt sig, så er det tid til Sommerland og hvad end man er til vandland, forlystelser eller en Softice i en Fidi-kop, så er muligheden der, for hele holdet.

Du kan læse meget mere om Sommerland Sjælland Pige Cup her

 

Sommerland Sjælland Drenge Cup

Sommerland Sjælland Drenge Cup er for drenge i alderen U5 – U12, og ligesom i Pige Cup er det fra U8 til og med U12 muligt at tilmelde sig det niveau, der passer til dit hold.

Der lagt op til en fantastisk dag, både med eget hold men også med mulighed for at lave venskaber på tværs af det sjællandske fodboldlandskab.

Du kan læse meget mere om Sommerland Sjælland Drenge Cup her

 

BonBon-Cup

Mere end fodbold – Fodbold giver i sig selv mange oplevelser og følelsen af fællesskab, men for børn og unge spiller aktiviteter med vennerne en meget stor rolle. Det er vigtigt, at vi har mere end bolden som fællesnævner. Dette event har rammen og aktiviteter som kan give JERES hold flere oplevelser sammen uden for banen.

Om formiddagen spilles der 5-mands kampe ved en nærliggende værtsklub og efter stævnet får alle deltagerne adgangsbilletter til BonBon-Land.

Du kan læse meget mere om BonBon-Cup her

 

Tilmeld jer før det er for sent.

Fyldte rækker vil løbende blive lukket ned, så hurtig tilmelding tilrådes.


 

Spørgsmål

 

Har du spørgsmål så kontakt Brian Rasmussen

DBUS Medarbejdere 140324 010
Administrator Brian Rasmussen
8:8-turnering U10-U12, event/stævner, Vinterbold, KlubOffice 4634 0741