Ansøgningen til DBU Sjællands højeste pige-ungdomsrækker er i år åben fra 12. maj til 22. maj 2024 – der søges som altid i KlubOffice.

Der ansøges om plads i rækkerne ved at oprette et stamhold og derefter 'tilmelde' holdet i den række, som du gerne vil søge om en plads i. Du kan finde rækkebetegnelserne længere nede i artiklen.

VIGTIGE DATOER

12. maj: Rækkerne åbnes for ansøgning i KlubOffice.

22. maj: Frist for ansøgning i KlubOffice og fremsendelse af medlemstal for U13.

Uge 23: Indrangering offentliggøres

Find den information, som du har brug for

Ved at klikke på et af nedenstående links, kommer du hurtigt hen til den del af nyheden, som du har brug for.

Ansøgningsperiode

Der kan ansøges om en plads i DBU Sjællands højeste pige-ungdomsrækker i perioden 12. maj - 22. maj.

Ansøgning foregår via din klubs adgang til KlubOffice.

OBS: Der er sidste år uddelt licenser og de ligeledes gældende i 2024. Læs mere her.

Indsendelse af medlemstal for U13

Medlemstal for U13 til ansøgning om plads i U13 Liga 1/2 skal indsendes senest d. 22. maj til DBU Sjælland: Thomas Lesly Rasmussen

Holdsamarbejder

Det er ikke muligt at ansøge om plads i rækkerne på baggrund af et holdsamarbejde. Her følger lokalunionerne den praksis, der også er gældende i licenssystemet, hvor det heller ikke er muligt at ansøge om licens på baggrund af et holdsamarbejde.

Rækkebetegnelser

Der kan til sæsonen 2024-2025 ansøges om indrangering i følgende DBU Sjælland-rækker med spillernes årgang i parentes:

  • U19 Pige Liga 1 (06-07-08)
  • U16 Pige Liga 1/2 (09)
  • U14 Pige Liga 1/2 (11)
  • U13 Pige Liga 1/2 (12)

BEMÆRK: Alle rækker har ansøgningsfrist mandag 22. maj klokken 23.59. Klubber, der ansøger for sent, kommer ikke i betragtning.

Ansøgningsprocedure

Ansøgningsproceduren foregår ved at alle hold - via klubbens adgang til KlubOffice - skal oprette et stamhold, som skal tilmeldes ansøgerrækken via KlubOffice. Dette gælder alle ovenstående rækker.

Hvis der ikke er oprettet et stamhold, så bliver holdet ikke vurderet med henblik på indrangering, eftersom indrangeringsudvalget ikke vil have noget grundlag at bedømme holdet på. Husk derfor fristen.

Betingelser ved ansøgning:

En klub kan kun deltage med ét hold i hver enkelt række.

  • Er der ikke ansøgt ved ansøgningsfristens udløb eller mangler der væsentlige oplysninger (på stamholdet oprettet i KlubOffice), så kan klubben ikke forvente at komme i betragtning til pågældende række(r)
  • Stamholdet skal indeholde 18 spillere fra årgangen og to trænere. Er der færre end 18 spillere fra årgangen på stamholdet, anses ansøgningen som værende ugyldig. Er der flere end 18 spillere på stamholdet, udvælger indrangeringsudvalget tilfældigt 18 spillere fra stamholdet

Husk: Indtast spillested samt ønsker til spilledage og spilletidspunkter. Hvis klubben har særlige ønsker om hold, der skal spille for eksempel samme lørdag hjemme, så skal de indsendes senest 22. maj og ønsker sendes til Thomas Rasmussen, DBU Sjælland på tler@dbusjaelland.dk

Vi gør opmærksom på, at alle ønsker ikke nødvendigvis kan opfyldes.

Rækker - Piger

U19 Pige Liga 1
Ansøgning fra klubber uden licens skal ansøge via KlubOffice (stamhold).
Klubber med DBU Licens deltager i DBU Liga/Division.

U16 Pige Liga 1/2
Ansøgning fra klubber uden licens skal ansøge via KlubOffice (stamhold).
Klubber med DBU Licens deltager i DBU Liga/Division.

Klubber som er tildelt en plads i DBU U16 pige Liga/Division via licens kan ansøge om deltagelse i U16 pige Liga 2 for klubbens 2. hold på lige fod med klubber uden licens.

U14 Pige Liga 1/2 og U13 Pige Liga 1/2
Pladserne tildeles via licenssystemet samt ansøgning fra klubber uden licens. Klubber med licens skal aktivt framelde sig / ønske andet niveau senest 22. maj 2024. Klubber uden licens skal ansøge via KlubOffice (stamhold).

OBS: Indrangeringsudvalget kan efter 1. turneringshalvdel vælge at ændre på rækkernes sammensætning.

Speciel spillerbenyttelse tilladt

Reglen om "speciel spillerbenyttelse" gælder i DBU Sjællands ungdoms-indrangeringsrækker. Det betyder, at det er tilladt at anvende op til to spillere per kamp, som er født i sidste halvår (juli - december) året før i pågældende aldersgruppe efter reglen om speciel spillerbenyttelse.

Intentionen med beslutningen er blandt andet at gøre plads til de såkaldte "futurespillere", der er fysisk lidt senere udviklet end deres jævnaldrende holdkammerater. Der kan ikke ansøges om spillerdispensation til ældre spillere i indrangeringsrækkerne.

Spørgsmål til rækkerne?

Har du spørgsmål til indrangeringsrækkerne, så kan de rettes mod nedenstående:

Thomas Til Hjemmeside 001
Turneringschef Thomas Lesly Rasmussen
Fællesrækker og herre DS, Drenge indrangering, Pige indrangering, Futsal, Pokalturneringer 4634 0736 4092 8892 (Træffes 10-15)