Thiele-aftalen

Har kan du læse om hvorfor, hvordan og hvad Thiele mærket har af betydning

Thiele sponsor for dommerne
Optikerkæden Thiele A/S har igennem en årrække været partner med DBU på dommerområdet og er fortsat hovedsponsor for dommerne i Danmark. På baggrund af sponsoratet er samtlige over 3.000 aktive danske fodbolddommere forpligtet til at bære Thieles sponsorlogo.

Sponsoratet medvirker til dækning af dele af DBU’s samlede investeringer inden for blandt andet dommeruddannelserne, og aftalen er derfor vigtig for den fortsatte udvikling på dommerområdet.

Om Thiele A/S 
Optikkæden Thiele A/S er et veletableret dansk firma, der har butikker i hele landet. Som en del af sponsoraftalen giver Thiele særlige rabatordninger til alle danske dommere via min dommergerning på DBU's fodbold App.

Hvis man går ned i sin lokale Thiele butik, skal man blot vise sit fordelskort via appen, og de vil modregner 10% af det betalende beløb. 


Placering af mærker
Alle dommere skal have Fair Play mærket på venstre arm, således det er placeret cirka midt på overarmen og over eventuelt producent/trøjemærke. 

Thiele mærket skal sidde på højre arm, således det er placeret cirka midt på overarmen og over eventuelt producent/trøjemærke. 

Hvis man bestiller dommertøj gennem DBU's fordelsaftale med Hummel, så leveres disse med påtrykte mærker og DBU-logo.