Thiele-aftalen

Har kan du læse om hvorfor, hvordan og hvad Thiele mærket har af betydning

Thiele sponsor for dommerne

Optikerkæden Thiele A/S har igennem 10 år været partner med DBU på dommerområdet, og den nye aftale sikrer, at Thiele også de kommende tre år er hovedsponsor for dommerne i Danmark. 
Hvilket betyder at samtlige cirka 3.000 aktive dommere er forpligtet til at bære Thiele sponsorlogo, sponsoraftalen giver dermed Thiele logo-eksponering på alle dommernes tøj.
- For DBU har det været vigtigt at indgå samarbejdsaftaler, der har stor værdi for alle dem, som er en del af fodbolden - både på og uden for banen, om det er på hjemme- eller udebane. Vi arbejder hele tiden på at udvikle og sikre den bedste fodboldoplevelse for alle. Udtaler DBU’s kommercielle direktør, Katja Moesgaard.


Udvikling for bedre forhold til danske dommere
Sponsoratet medvirker til dækning af dele af DBU’s samlede investeringer inden for blandt andet dommeruddannelserne, og aftalen er derfor vigtig for DBU’s fortsatte udvikling på dommerområdet.


Fordele ved Thiele 

Optikkæden Thiele A/S er et veletableret dansk firma. I dag består Thiele af mere end 80 butikker i hele landet.
 
Thiele er blandt andet kendt for deres høje standarder i optiske løsninger og gode service sammen med det store udvalg af briller fra de store internationale modehuse såsom Gucci, Dior, Armani, Boss, Escada og Givenchy og de klassiske og stilrene stel fra danske Georg Jensen og Jacob Jensen.

Som en del af sponsoraftalen giver Thiele særlige rabatordninger til alle danske dommere. Hvis man går ned i sin lokale Thiele butik, skal man blot vise sit fordelskort og de modregner 10% af det betalende beløb. 
Alle nyuddannede dommere vil få kortet ud sammen med den velkomstpakke der sendes fra DBU.

Placering af mærke
Alle dommere skal have Fair Play mærket på venstre arm, således det er placeret cirka midt på overarmen og over eventuelt producent/trøjemærke. 
Thiele mærket skal sidde på højre arm, således det er placeret cirka midt på overarmen og over eventuelt producent/trøjemærke.