Årets fodboldleder

Nicolaj Mørch Årets Fodboldleder 2023 Lowres Nikolaj Mørch fra Næstved IF vandt prisen i 2023.

Prisen som årets fodboldleder er en pris, hvor vi hylder en fodboldleder, der med sine lederegenskaber, sit engagement og sin viden er med til at sikre at fodbolden på Sjælland, med sit virke i en klub og dermed et lokalområde, har de bedst mulige betingelser for at glæde og engagere børn og voksne. 

Kriterier for udvælgelse af Årets Fodboldleder

  • Skal have været aktiv som frivillig, ulønnet leder indenfor en fodboldklub og/eller lokalunion
  • Skal have gjort en markant forskel for medlemmerne – ikke nødvendigvis gennem en lang årrække
  • Personen skal evne lederskab, dvs, motivere, være iderig, vedholdende og samle kræfterne i klubben
  • Indstillingen må meget gerne være understøttet af andre klubber end den pågældendes egen

Prisen består af:

Prisen består af et diplom og 10.000 kroner (skattepligtigt).

Indstilles til national og international pris

Årets Fodboldleder på Sjælland vil efter kåringen blive en del af større felt på 5 fodboldledere, udvalgt af de respektive lokalunioner, der alle har muligheden for at vinde prisen som årets danske fodboldleder og blive indstillet til prisen som "Best Grassroot Leader" i UEFA.

Sådan indstiller du

Du indstillier ved at gøre følgende:

  1. Skriv gerne en begrundelse for indstillingen af personen, og tilføj meget gerne en kronologisk oversigt med angivelse af, hvad kandidaten har lavet i klubben (med angivelse af årstal).
  2. Send en mail, hvor du skriver "Årets Fodboldleder" i emnefeltet og send mailen til DBU Sjælland på nich@dbusjaelland.dk

Indstillingen skal indeholde klubbens navn, indstillerens navn, adresse og telefonnummer samt navn og adresse på den indstillede.

Indstilling skal være DBU Sjælland i hænde senest den 17. september.

Alle kan indstille en person til prisen - ikke kun de anmeldte kontaktpersoner.

HER KAN DU INDSTILLE EN FRIVILLIG LEDER TIL PRISEN SOM ÅRETS FODBOLDLEDER I DBU SJÆLLAND

Hvilken klub kommer den indstillede kandidat fra?

Årets Fodboldleder - krnavniterier Prisen kan gå til en frivillig leder fra alle landets fodboldklubber – uanset størrelse og medlemstal – og kriterierne for udvælgelsen er, at personen skal have: - Været aktiv som frivillig, ulønnet leder indenfor en fodboldklub og/eller lokalunion - Skal have gjort en markant forskel for medlemmerne – ikke nødvendigvis gennem en lang årrække - Personen skal evne lederskab, det vil sige: Motivere, være iderig, vedholdende og samle kræfterne i klubben Indstillingen må meget gerne være understøttet af andre klubber end den pågældendes egen Prisen som årets fodboldleder er en pris, hvor vi hylder en fodboldleder, der med sine lederegenskaber, sit engagement og sin viden er med til at sikre at fodbolden på Sjælland, med sit virke i en klub og dermed et lokalområde, har de bedst mulige betingelser for at glæde og engagere børn og voksne.

FOR YDERLIGERE OPLYSNINGER KAN DBU SJÆLLAND KONTAKTE

Dit telefonnummer

Her kan du skrive det, hvis du selv har tilhørsforhold til en klub