Fodbolddommer på en uge i sommerferien

Er du mellem 15-20 år og vil du gerne tage fodbolddommeruddannelsen på én uge i sommerferien? Så er 10. juli sidste frist for tilmelding til DBU Sjællands fodbolddommerskole uge 31 i Taastrup.Danny Kolding, Janus Vorm og Frederik Lysemose Hoffmann til Faxe Kondi Ungdomspokalfinalen 2014. BEMÆRK: Tilmeldingsfristen til fodbolddommerskolen er nu udløbet. 

10. juli (i dag) er sidste chance, hvis du er mellem 15-20 år og gerne vil tage fodbolddommeruddannelsen på en uge.   

Som fodbolddommer får du en masse redskaber, som du kan gøre brug af på din uddannelse eller i dit studiejob. På DBU Sjælladns fodbolddommerskole bliver du trænet i situationsbestemt ledelse, kommunikation og teamwork både i teori og praksis.

Med dommerkortet er du samtidig sikret motion og kan tjene lidt ekstra lommepenge ved at dømme fodboldkampe. Fodbolddommerskolen afholdes i uge 31, men sidste tilmeldingsfrist er 20. juli.  

Fodbolddommerskolen indeholder følgende: 
Dommeruddannelsen indeholde mange elementer, som du både kan bruge som fodbolddommer og til din egen personlige udvikling. Fodboldloven er det primære indhold i den teoretiske del af undervisningen. 

Du kommer igennem følgende pensum:
- Opvarmning
- Praktisk træning og dommerens virkemidler 
- Grundlæggende ledelse herunder placering 
- Dommeren som leder
- Kommunikation 
- Gruppearbejde
- Praktiske vink 
- Evaluering og afslutning 

Pris, optagelse og tilmelding
Deltagerprisen er kr. 1.990,00 pr. person inkl. frokost mandag-torsdag. Prisen inkluderer ikke overnatning og transport. 

For at deltage på fodbolddommerskolen skal du være fyldt 15 år på eksamenstidspunktet. Fodbolddommerskolen er fra klokken klokken 09.00-15.00 alle dage.

Der undervises i teori og praktik hos Taastrup FC fra mandag til torsdag i uge 31 og uddannelsen slutter med eksamen om fredagen 1. august på Roskilde Handelsskole, da der skal bruges computere til den afsluttende eksamen. 

Deltagere
Du skal være mellem 15-20 år for at kunne deltage.

Fakta - Fodbolddommerskolen en gevej til en fodbolddommerkarriere
Mange af de nuværende dommertalenter startede deres dommerkarriere på en fodbolddommerskole. Herunder kan du læse, hvordan de to Danmarksserie- og Kvindeeliteseriedommere Danny Kolding (25) og Frida Mia Klarlund Nielsen (24) oplevede deres tid på fodbolddommersskolen.  

Danny Kolding

Frida Mia Klarlund Nielsen (afsnittet 'Fra Dommercamp til 1. division')

Af Rie Døllner og Peter Vest Hansen

Log ind