MENU

Knap 1000 børnehold var på banen i weekenden

Knap 1000 sjællandske børnehold var på banen i weekenden og sluttede sæsonen af med velfortjente medaljer.Godt 6000 børnespillere deltog i 3- og 5-mands medaljestævnerne i weekenden.
 


Det var ikke kun de store spillere, der i weekenden fik medaljer hængt om halsen. Knap 1000 børnehold og mere end 6000 børn var nemlig også i aktion i weekenden, da DBU Sjælland afholdt de afsluttende medaljestævner for spillere under 12 år.

De mange små drenge og piger fik en god afslutning på fodboldsæsonen og kunne gå på fodboldferie en god oplevelse rigere.   

Afhængigt af spillernes alder blev der spillet 3- eller 5-mandsfodbold. Og selvom der var garanti for en belønning efter stævnets afslutning blev der kæmpet godt på banerne. 

Efter at dagens kampe fik alle spillere et minde med hjem om sæsonen 2013-2014 i form af en DBU Sjælland medalje.  Vi glæder os til at se spillerne igen efter sommerferien. Forhåbentlig med nye tricks lært fra VM-stjerner som brasilianske Neymar Jr, portugisiske Cristiano Ronaldo, belgiske Eden Hazard, columbianske James Rodriguez eller måske japanske Keisuke Honda.

DBU Sjællands børneturnering er tilbage på banen i uge 34, hvor efterårets første 3- og 5-mandsstævner bliver afviklet 23. august. Du kan tilmelde hold indtil 4. august. 

Se alle efterårets 3- og 5-mandsstævner  

Af Peter Vest Hansen, Foto: Jesper Ran Pedersen 

Log ind