Måned

Uvejr: Sådan håndteres afbrudte/aflyste kampe

Voldsomt regn- og tordenvejr var medvirkende til en lang række afbrudte fodboldkampe på Sjælland. Som udgangspunkt skal de afbrudte kampe afvikles på et senere tidspunkt.

Læs nyheden

Ejby IF Fodbold vinder Fair Play-konkurrence

Ejby IF's Herreseniorformand Rasmus Agger Bendtsen tog årets bedste Fair Play-foto og vandt en superligaoplevelse hos FC Nordsjælland til alle klubbens medlemmer.

Læs nyheden

Tilmeldingsfrist til 3- og 5-mandsstævner 3./4. oktober

Mandag 14. september er der tilmeldingsfrist til 3- og 5-mandsstævnerne 3. og 4. oktober, som primært er for U5 til U10 hold.

Læs nyheden

Knap 1400 børn spiller Jyske 3-bold i weekenden

De to fodboldklubber Brøndbyernes IF og Melby-Liseleje IF får i denne weekend besøg af knap 1400 små fodboldspillere i alderen 4-10 år til to Jyske 3-bold fødselsdagsstævner.

Læs nyheden

UEFA hylder dansk fodboldleder

Han er altmuligmanden i Brøndbyernes IF, og han har været det i godt 40 år. Han store engagement og hans mange frivillige timer i klubben bliver nu hyldet af UEFA, der har givet Sten Lerche en flot bronzeplads i kategorien Best Grassroots Leader.

Læs nyheden

Bliv en dygtigere og mere rummelig træner

På årets udgave af DBU Sjællands fodboldakademi for trænere kan du styrke dit holds gennembrudsspil, lære om kravene til u-landsholdsspillere, skadesforebyggende træning og blive en mere rummelig træner.

Læs nyheden

Dit Fair Play-foto vinder superligabilletter

Indtil 8. september kan fortsat nå at indsende Fair Play-foto og vinde billetter til hjemmekamp hos FC Nordsjælland. Allerede ved at indsende et billede er du med i konkurrencen.

Læs nyheden

Bliv uddannet til børne- og ungdomskonsulent

10. september er sidste frist, hvis du skal uddannes til børne- og ungdomskonsulent. Det nye uddannelsestilbud skal styrke klubbernes bestræbelser på at fastholde og tiltrække unge medlemmer.

Læs nyheden

Partnerskaber skaber resultater

Mindre frafald på erhvervsskoler i Roskilde, bedre kondition hos patientgrupper i Greve, øget kvalitet af idrætsundervisningen i Hillerød og flere frivillige ledere med relevante kompetencer i Høje-Tåstrup Kommune. De positive resultater stod næsten i kø, da DBU Sjællands konference blev afholdt i Roskilde 2. september.

Læs nyheden

Deltag i Futsalturneringen 2015-2016

Holdtilmeldingen til årets futsalturnering er åben frem til 28. september. I år udbydes der rækker for ungdomshold fra U19 til U13 samt for seniorhold.

Læs nyheden

Log ind