Forlystelser, medaljer og sceneshow venter forude

Husk at tilmelde jeres hold til det store stævne Bakkens Fodbold Festival 21. og 22. maj



Husk at tilmelde jeres hold til det store stævne Bakkens Fodbold Festival 21. og 22. maj, der er for børn i årgangene U8, U9, U10, U11, U12, U13 og U14.  

For syv år siden introducerede Bakken og DBU Sjælland "Bakkens Fodbold Festival". Og stævnet er så populært, at det har været en årligt tilbagevendende begivenhed lige siden. 

Ligesom de sidste par år kæmpes der om formiddagen på værtsklubbernes fodboldbaner, og om eftermiddagen er det tid til at slå sig løs på Bakken.

Masser er underholdning og aktiviteter
Lige ved Bakkens indgang etableres et fodbold-picnic-område, ”Grønsværen”, hvor der vil være mulighed for at spille fodbold på et par mindre baner med bander, ligesom der vil være mulighed for at teste sine jongleringsevner i ”telefonboksen”. 

På Bakkens Friluftsscene vil der være medaljeoverrækkelse og underholdning med konkurrencer. 

I år er lægterne fyldt helt ud, og showmesterinden, Carolina Lybeck giver den fuld skrue med underholdningen og børnene plejer at være meget begejstret. 
Carolina står for en masse konkurrencer med spændende præmier. Der er landsholdstrøjer med autografer på og Superligatrøjer til de heldige vindere.

125 kr. pr spiller for en heldagsoplevelse 

For blot 125 kr. pr spiller får man:

• 4 fodboldkampe på én af de nærliggende værtsklubbers baner
• Medaljer 
• Turbånd til Bakken 
• Sceneshow på Bakkens Friluftsscene   
• Mulig deltagelse i flere konkurrencer med fine præmier    

Prisen for at deltage i Bakkens Fodbold Festival
- 5 mands hold kan består af 8 spillere i alt - kr. 995,- (U8 - U9 - U10)
- 8 mands hold kan bestå af 11 spillere i alt - kr. 1.375,- (U11, U12, U13, U14)


Bakkens Fodbold Festival på Facebook 
Nu kan du blive deltager af Ung i Sjællandsk fodbolds begivenhed ‘Bakkens Fodbold Festival' på Facebook. Her kan du skrive om dine forventninger til stævnet, komme med gode ideer og kommunikere med andre, der ligesom dig, deltager i Bakkens fodbold festival.

Spørgsmål
Hvis du har spørgsmål kan du kontakte Brian Rasmussen fra DBU Sjællands turneringsafdeling via mail til bras@dbusjaelland.dk eller 4634 0741.
 
Tilmelding foregår ligesom altid via KlubOffice. 

Læs mere om Bakkens Fodbold Festival her

Log ind