MENU

Måned

To naboklubber fik en hjælpende hånd

INSPIRATION FRA JYLLAND: Filskov IF og Blåhøj IF har fra efteråret 2016 slået sine fodboldafdelinger sammen for at fremtidssikre fodbolden i de to landsbyer. En af DBU Jyllands klubrådgivere har været med på sidelinjen, og det har ifølge Filskov IF’s formand, Henrik Arvad, lettet processen.

Læs nyheden

Ny struktur i Kvinde LP (1)

Som en del af en ny struktur i kvindernes landspokalturnering bliver alle KS-hold udenfor Kvinde-DM automatisk tilmeldt Kvinde LP.

Læs nyheden

Små baner og store mål skal få veteraner på banen

Små baner og store mål skal hjælpe sjællandske veteraner med at få flere kampe i benene og flere mål i støvlerne. Husk tilmeldingsfristen er 27. februar.

Læs nyheden

nye-ansigter-i-bestyrelsen

Ved DBU Sjællands delegeretmøde 2017 blev Birgitte Hamborg Faarbæk og Thomas Gram indvalgt i bestyrelsen og Gerhard Grubb Waaentz blev valgt som ny suppleant.

Læs nyheden

Kort om delegeretmødet 2017

Den travle læser kan få det korte overblik over DBU Sjællands delegeretmøde 4. februar 2017.

Læs nyheden

Sådan gik det forslagene ved delegeretmødet 2017

I alt 9 forslag var til afstemning ved delegeretmødet 4. februar 2017. Et forslag frafaldt, 4 blev stemt ned og 4 blev vedtaget.

Læs nyheden

Dansk breddefodbold skal indtage en stærkere position

I sin mundtlige beretning på DBU Sjællands delegeretmøde 2017 pegede formand Ole Jacobsen blandt andet på, at tiden er inde til, at dansk breddefodbold indtager en stærkere position.

Læs nyheden

Tre ildsjæle modtog det historiske Erik Asmunds Rejselegat

3 sjællandske fodboldledere blev, på delegeretmødet 2017, hyldet for deres ekstraordinære indsats gennem en lang årrække i deres respektive klubber. En indsats der har været med til at fremme den sjællandske fodbold, og som kendetegner de ildsjæle, der er så essentielle for den sjællandske fodbold.

Læs nyheden

38.846 spillere repræsenteret ved delegeretmødet 2017 i RINGSTED

72 klubber tilmeldte sig til delegeretmødet 2017 i RINGSTED KONGRESCENTER indens fristens udløb. De tilmeldte klubber repræsenterer dermed 38.846 aktive spillere svarende til 44 procent af alle spillere i DBU Sjællands område.

Læs nyheden

Tilmeldingsfrist til fodbold for sjov 1. april

1. april er sidste chance for at deltage i DBU Sjællands nye fodboldrækker for U12-U16 og senior med få regler, nem organisering og minimal administration. Kampene spilles fra Uge 17 til 22.

Læs nyheden

Log ind