Mindeord:

Vi flager på halvt i dag. I går mistede vi en meget afholdt kollega, da Timi Holm (61) sov stille ind omgivet af familien.

Timi blev født 28. oktober 1958 i Nyboder i København. I 1980 blev Timi første gang ansat hos DBU Sjælland (det daværende SBU). Ikke et overraskende karrierevalg, da kærligheden til fodbolden blev sået i en tidlig alder, hvor Timi var en løbestærk spiller i de københavnske klubber Østerbros Boldklub, Handelsstadens Boldklub og Boldklubben Viktoria, og fra 1996 en passioneret frivillig i hjerteklubben FB (Frederiksberg Boldklub).

Hos DBU Sjælland er tre beskrivelser gennemgående, når man spørger kollegaerne til Timi: Hjælpsom, en man kan regne med og en god fyr. Timi var med andre ord en fantastisk holdspiller. Ingen opgave var for lille eller uværdig, og han stod altid klar med et smil, en frisk bemærkning og en hjælpende hånd. Uanset hvem der spurgte, og hvad de spurgte om.

Timi Holms første periode i DBU Sjælland var fra 1980 til 1996 kun afbrudt af en orlov på en håndfuld år, som han brugte på at skabe sig et navn i musikkens verden. Uden for fodbolden er han nemlig også kendt som den oprindelige bassist i heavy metal-bandsene Mercyful Fate og King Diamond. Undervejs i sin første ansættelse havde han ansvar for 7-mandsfodbolden, minifodboldturneringen, Anders And Cup og har været sekretær for en række udvalg herunder Børneudvalget og Ungdomsudvalget.

Timi Holms anden periode i DBU Sjælland startede i 2000, da han blev hentet "hjem" til DBU Sjælland for at varetage dommerpåsætningen og servicere de sjællandske fodbolddommere. En rolle han dagligt udfyldte med masser af humor og friske bemærkninger, når han havde en dommer eller en klub i røret. Timi modtog i 2012 DBU Sjællands æresemblem for mange års tro og loyal tjeneste for unionen.

Timi 1

Frivillig ildsjæl

Også i fritiden var Timi en passioneret ildsjæl i FB. Han startede som mikroputtræner i 1996 og trænede en række forskellige hold frem til 2004, hvor han først blev assisterende holdleder og siden holdleder (2010) for klubbens 1. senior herrer. I 2016 stoppede han som holdleder for at drosle lidt ned. Han passede så godt på sine spillere, at han i klubben kærligt blev kaldt "sensei" og "verdens bedste holdleder". Sideløbende har han også siddet i ungdomsudvalget, seniorudvalget og bestyrelsen. Når sygdommen tillod det, så var han til det sidste også en trofast og loyal tilskuer til førsteholdets kampe.

For et års tid siden blev Timi imidlertid ramt af cancer. Og ligesom på fodboldbanen, kontoret og alverdens musikscener kæmpede Timi modigt for at vinde. Desværre vandt han ikke denne kamp.
Timi efterlader et tomrum, og vi vil savne ham, som den gode kollega og person han var. Men først og fremmest går vores tanker lige nu til Timis familie, som har brug for ro og fred til at bearbejde sorgen.

Æret været Timis minde.