Kunne I godt bruge lidt flere spillere, når I møder ind til kamp i weekenden? Eller skal dine veninder begynde at spille fodbold med dig? Så er det nu, der er mulighed for at få fat i dem, der mangler på jeres hold. 

På #LikeAGirl Camps har piger i alderen 12-15 år mulighed for at mødes ved idrætten og finde glæden ved det frirum, de bliver præsenteret for i foreningerne. Tanken bag konceptet er at skabe netværk mellem pigerne, så de har bedre mulighed for at blive i et idrætsmiljø, når de i teenageårene har mange andre tilbud og forventninger, de skal vælge imellem.

Ved en #LikeAGirl Camp kan piger, der allerede er tilknyttet foreningen, tage en veninde i hånden og præsentere sin veninde for holdet, klubben og fællesskabet. Derudover kan den enkelte forening også selv tiltrække flere piger til miljøet ved at afholde en #LikeAGirl Camp, der kan give pigerne en forsmag på, hvad det vil sige at være en del af en forening.

Sleepover-arrangement tiltrækker nye piger
”Veninde-Sleepover” er titlen på arrangementet, der blev holdt af Glejbjerg Sportsforening i det lokale fritidscenter i september. Her fik pigerne fra klubbens U14 hold mulighed for at tage en veninde med til et overnatningsarrangement i fodboldklubben, hvor de fik lov til at hygge sig med meget mere end blot fodbold.

Pigerne fik dystet i alt fra Den Store Bagedyst og yoga til floorball og naturligvis fodbold. Arrangementet var en #LikeAGirl Camp, hvor et økonomisk tilskud kom efter en ansøgning hos DIF og Always. Derfor var det gratis for alle de 30 piger at deltage, der udover oplevelsen også fik en T-shirt med hjem.

Fristen for ansøgninger løber frem til d. 15 april. Du kan søge midler til en #LikeAGirl Camp her.