DBU Sjælland lukker kontoret fysisk ned og aflyser alle aktiviteter til og med udgangen af marts: 

"I DBU Sjælland tager vi situationen vedrørende Coronavirus meget alvorligt. Fodbolden er klar til at tage vores del af ansvaret for at støtte op om at begrænse og forsinke udbredelsen af Coronavirus i det danske samfund. Derfor følger vi myndighedernes anvisninger og retningslinjer nøje. Vi aflyser alle aktiviteter i hele marts måned, og vi anbefaler alle vores klubber at gøre det samme og lukke alle aktiviteter ned - det vil sige træninger, møder m.m.", udtaler formand Jakob Koed.

Selvom kontoret fysisk er lukket ned, så vil personalet fortsat være til rådighed - hjemmefra - så du kan ringe per telefon sende mails - præcis lige som du plejer. Se alle kontaktoplysninger her.  

Vi opfordrer til tålmodighed, da der kan forventes længere sagsbehandlingstid grundet ekstra travlhed på grund af den helt særlige situation.        

De skærpede tiltag er en konsekvens af regeringen/statsministerens og myndighedernes seneste pressemøde onsdag aften 11. marts klokken 20.30.  

Allerede inden aftenens pressemøde havde DBU Sjælland udsat samtlige indefodboldstævner 15./16. marts for at begrænse og mindske risikoen for smitte.

Men på baggrund af de seneste meldinger fra regeringen/statsministeren, så udvides og skærpes tiltagene nu yderligere: 

Det betyder følgende indtil 31. marts - vær opmærksom på, at dette løbende ændres:  

  • Alle klubber bør aflyse træninger og anden aktivitet i klubben i resten af marts
  • Alle indefodboldstævner på halv- og helbane i weekenden 15./16. marts aflyses - og udsættes til afvikling som udendørs medaljestævner på Kristi himmelfartsdag torsdag 21. maj.
  • Alle turneringskampe og træningskampe til og med 31. marts udsættes til at blive spillet på et senere tidspunkt.   
  • Alle kurser o.lign. i marts - aflyses/evt. udsættes til et senere tidspunkt. De tilmeldte deltagere får direkte besked.

Derfor gør vi det
Det er vores ansvar, at vi både beskytter vores medlemsklubber, medarbejdere og hjælper myndighederne med inddæmning af coronavirus i Danmark. Vi vil derfor skærpe en række tiltag i vores dagligdag, både af hensyn til hinanden i organisationen og i forhold til ikke at øge risiko for smitte og dermed belastning af det samlede sundhedssystem.

Spørgsmål
Vi har oprettet en særlig side, hvor man kan følge med i den nyeste udvikling og de nyeste anbefalinger:

Den finder du her 

Vi arbejder på hurtigst muligt at få oprettet en FAQ, så man hurtigt og nemt kan få svar på de mest stillede spørgsmål.