Det blev jublet, hujet og fulgt intenst med på skærmene til de regionale finaler i DBU eFodbold i weekenden. Der var nemlig her at drømmen om at blive Danmarksmestre skulle holdes i live. 

De regionale finaler foregik 4 steder landet over for aldersgruppen U13-U16.


3 Østhold klar til Grand Finals

I Østdanmark var holdene til højre for Storebæltsbroen samlet til én samlet regionsfinale, hvorfor der skulle sendes hele 3 hold videre til Grand Finals. Det foregik i et imponerende setup i Grøndal Multicenter.

Da stævnet sluttede stod Roskilde BK's drenge øverst på skamlen, mens Tingsted BK og Hvalsø IF også spillede sig til Grand Finals med deres 2. og 3. plads.
 

Favoritterne sejrede på Fyn

I grundspillet gik Aarslev BK ubesejret gennem puljen, og den tendens fortsatte i regionsfinalen, hvor det blev til 3 sejre i lige så mange kampe og en målscorer på imponerende 18-7. De kanonerer dermed direkte videre til Grand Finals.

Puljespil, semifinaler og finale i DBU Jylland region 3

I region 3 blev regionsfinalen spillet i to indledende puljer. Fra pulje 1 sneg Søften GF og Herskind B sig videre, mens det fra pulje 2 var Kolt/Hasselager IF og Rødekærsbro IF, der indtog de to topplaceringer.

Efter den første semifinale stod Søften GF som sejsherre, efter at de havde nedlagt Rødekærsbro IF. Søften var dermed klar til finalen, hvor modstanderen Kolt/Hasselager IF, der i deres semifinale besejrede Herskind B.

Finalen blev et tæt slag, hvor der frem til 10 minutter før tid stod 2-2. Til sidste trak Søften GF dog fra og spillede sig ind på samlet 1. plads med en sejr på 5-2. 

Søften GF's sejrsherre kan måske have haft en fordel i at kende hinanden rigtigt godt. De er nemlig tvillinger og spiller til dagligt på klubbens U14 hold.

Både Søften GF og Kolet/Hasselager IF er klar til Grand Finals.

Drabelig dyst i DBU Jylland Region 4

I den sydlige del af Jylland skulle der efter et utroligt tæt og spændende stævne "målfoto" til, før vinderen kunne kåres. Hele 3 af 4 hold endte nemlig med 6 point, og derfor måtte reglen om flest scorede mål bringes i spil. Der trak Starup UIF det længste strå med i alt 13 scoringer, og de er dermed klar til det endelige slag i Grand Finals den sidste weekend i januar. Det samme er Nustrup UF i kraft af deres 2. plads.

Ingen regionsfinaler i de jyske regioner 1 og 2

Grundet corona blev der ikke afviklet regionsfinaler i Nord- og Vestjylland. 

Aab og Grønbjerg AF går dog qua deres førstepladser i grundspillet direkte videre til Grand Finals.


Det endelige slag skal slås til Grand Finals

10 hold er nu klar til Grand Finals for U13-U16, hvor kampen om det danske mesterskab skal udkæmpes. 

Det bliver den i den sidste weekend i januar i lokalerne på Harboe Arena Slagelse med kig ned over fodboldbanen. En fremragende ramme til det første danmarksmesterskab i DBU eFodbold.