Roskilde Kongrescenter ligger lørdag d. 5. februar lokaler til DBU Sjællands ordinære delegeretmøde 2022.

I år er der igen, efter et år uden, mulighed for at deltage i Workshops, hvor dommer, turnering, frivillighed og fremtidens børnefodbold er emnerne.

Dem kan du læse mere om her

Praktisk information
For at deltage i DBU Sjællands delegeretmøde skal din forening/klub udfylde og indsende en fuldmagtserklæring.

Den finder du lige her

Med fuldmagtserklæringen bemyndiger du den delegerede med retten til at tale, og stemme på vegne af din forening/klub til delegeretmødet. Vær opmærksom på, at fuldmagterklæringen, kun kan indsendes af en person fra klubbens bestyrelse eller en klubsekretær.

Tilmeldingen/fuldmagten skal være DBU Sjællands administration i hænde senest fredag d. 21 januar 2022. Klubbens officielle postadresse vil modtage en bekræftelse på din tilmelding.

Du finder indkaldelsen til delegeretmøde 2022 lige her

DBU Sjællands regnskab
DBU Sjællands årsrapport for 2021 finder du på dette link.


Den skriftlige beretning 2021
DBU Sjællands bestyrelses skriftlige beretning, danner baggrund for den mundtlige beretning på årets delegeretmøde, og kigger tilbage på året der gik, 2021. 

Du kan læse den lige her

Kandidater til DBU Sjællands bestyrelse
De sjællandske klubber skal vælge en formand, en kasserer, to bestyrelsesmedlemmer samt en suppleant til DBU Sjællands bestyrelse på delegeretmødet 2022.

Her kan du se de indstillede kandidater

 

Følg delegeretmødet live lørdag 5. Februar klokken 12.30

Lørdag den 5. februar fra klokken 12.30 vil vores delegeretmøde blive streamet live via vores Facebook-side DBU Sjælland.Corona-situationens påvirkning på delegeretmødet 2022

DBU Sjælland følger udviklingen i Corona-smitten i samfundet tæt.

Vi beder dog alle, så vidt muligt, om allerede nu at tilmelde sig delegeretmødet med forvisning om, at hvis restriktioner og smittetal ændrer præmisserne for afviklingen af årets delegeretmøde, så vil I få besked hurtigst muligt.

Vi sørger for at afvikle under trygge og sikre rammer, og følger alle udstukne retningslinjer og anbefalinger.