Jesper Kunst, Martin Strømberg og Henrik Oksholm er DBU Sjællands nyeste skud på medarbejder-stammen, og fælles for dem alle er at de ser frem mod at gøre en forskel for den sjællandske fodbold.


Jesper Kunst – Dommeransvarlig

Jesper Kunst DBU Sjællands nye dommeransvarlige Jesper Kunst

Jesper Kunst er navnet på DBU Sjællands nye dommeransvarlige. Jesper Kunst kommer til stillingen med en bred erfaring indenfor koordinering, organisering og strukturering.

Jesper Kunst har selv spillet fodbold siden han var 6 år, og kastede sig over trænergerningen i forbindelse med hans egne døtres start til fodbold.

I 2011 tog Jesper dommeruddannelsen, og det giver ham værdifuld erfaring han kan bringe til stillingen som Dommeransvarlig i DBU Sjælland.

- Jeg blev selv bidt af dommergerningen i forbindelse med mine år som træner, og det er forsat selv efter mine døtre stoppede til fodbold. Det har givet mig rigtig meget, og jeg tror på det giver mig en forståelse af dommernes virkelighed i DBU Sjælland.

Med til stillingen bringer Jesper Kunst også ambitioner, både på egne vegne men også på DBU Sjællands dommerområde.

Jeg mener grundlæggende at alle fodboldkampe fortjener en dygtig dommer. Samtidig vil jeg gerne være med til at få endnu flere dommere, så vi sikrer at så mange kampe som muligt får påsat en dommer af DBU Sjælland Jesper Kunst, Dommeransvarlig i DBU Sjælland

Ønsker du at komme i kontakt med Jesper Kunst kan du finde hans oplysninger her


 

Martin Blaxkjær Strømberg – DBU Børneklubrådgiver 

DSC 6465 DBU Børneklubrådgiver Martin Blaxkjær Strømberg

Martin Blaxkjær Strømberg kommer til stillingen som DBU Børneklubrådgiver med en bred vifte af erfaringer, både fra sit arbejdsmæssige liv men også fra sit frivillige virke.

Martin Blaxkjær Strømberg er uddannet lærer, men har i sin fritid brugt meget tid på fodbolden, hvor særligt trænergerningen har fyldt meget.

- Jeg fik interessen da mine egne børn skulle starte til fodbold, og jeg kunne konstatere at de trænere der stod med børnene godt kunne bruge noget hjælp i forhold til indholdet i træningen

At det blev lige netop fodbold Martin Blaxkjær Strømberg har brugt så meget tid på, var lidt en tilfældighed, men kærligheden til særligt foreningslivet, har hele tiden været en stor drivkraft. Derfor tror Martin Blaxkjær Strømberg også på at vi skal dyrke foreningslivet, og han glæder sig til at møde klubberne, og hjælpe dem med deres børnefodboldmiljøer.

Jeg er enormt ambitiøs og jeg tror på at vi skal turde hæve barren hele tiden. Vi skal ikke nøjes, og jeg selv er en type, der går ind i projekter med alt hvad jeg har Martin Blaxkjær Strømberg, DBU Børneklubrådgiver i DBU Sjælland

Ønsker du at komme i kontakt med Martin Blaxkjær Strømberg kan du finde hans oplysninger her


 

Henrik Oksholm  - DBU Børneklubrådgiver

DSC 6450 DBU Børneklubrådgiver Henrik Oksholm

Henrik Oksholms fodboldmæssige CV vidner om en mand, der i den grad har en passion for fodbolden og særligt for at dele ud af denne passion. Henrik Oksholm har siden han trådte sine første fodboldstøvler i Trørød, bestredet næsten samtlige poster, der hører sig til fodboldens verden.

Fra mangeårigt bestyrelsesmedlem i henholdsvis Vedbæk Boldklub og BSV, til træner for et hav af forskellige årgange, både drenge- og pigehold.

Derudover har Henrik Oksholm været ansat som sportschef, og i DBU Sjælland regi vil flere klubber kende Henrik Oksholm, da han tidligere har været både B&U-konsulent og senere trænerrådgiver.

- Min største styrke må være min store og meget brede erfaring, der foruden mange år i fodboldens verden også tæller mit arbejde med elite skisportsudøvere.

Henrik Oksholm glæder sig, som sin kollega, også til at komme ud på banerne og gøre en forskel.

Der skal ske en forskel ude på banen, og det tror jeg på vi kan bidrage til. Vi skal kunne løfte hele niveauet for klubbens børnefodbold-miljø, og det foregår i høj grad på banen er jeg sikker på Henrik Oksholm, DBU Børneklubrådgiver i DBU Sjælland

Ønsker du at komme i kontakt med Henrik Oksholm kan du finde hans oplysninger her