Klubber der rykker - få sat skub i klubbens udvikling

Vil I øge jeres muligheder for at blive Årets Fodboldklub på Sjælland i år 2015? DBU Sjællands bestyrelse har afsat 10.000 kr. pr. klub til at udvikle 12 klubber ialt i år.

Indsendt til årets billede 2011

Ressourcerne er øremærket til at blive brugt på netop de indsatsområder, som klubben selv er med til at udvælge. Hvis din klub er interesseret i at være en del af dette forløb, så læs videre og se, hvordan I ansøger om at få jeres klub med i forløbet. Formålet med bestyrelsens prioritering er, at sætte skub i en struktureret og målbevidst udviklingsproces hos de sjællandske fodboldklubber.

 - Med denne indsats ønsker vi en mere kvalificeret udvælgelsesmetode af årets fodboldklub på Sjælland, samt at skabe en blivende udvikling af breddeklubber igennem klubudviklingstiltag, siger Ole Jacobsen, formand for DBU Sjælland.

Krav til ansøgere
For at komme i betragtning til dette forløb skal Klubben, i samarbejde med klubrådgiver, udarbejde en analyse af klubbens behov og ønsker for udviklingsområder for det kommende år. Udviklingen kan være indenfor følgende kategorier:

-          Organisatorisk (bestyrelse og kommunikation, værdisæt og strategi)

-          Sportslig (vækst i spillere, trænere, dommere, uddannelse)

-          Klubbens rammer (faciliteter, sammenhold, kommunesamarbejde)

-          Økonomi (balance, råd om søgning af fonde og legater m.v.)

Når jeres udviklingsønsker er defineret fastlægges, i samråd med den tilknyttede klubrådgiver, retning og indsats, som I skal arbejde med i løbet af året. Alle optagene klubber skal dog opfylde nogle få krav for at blive en del af projektet ’Klubber der rykker’. Kravene skal på sigt udvikle klubbens sammenhold, hjælpe rekrutteringsprocessen, samt sikre evaluering og udvikling af den totale indsats.

Krav til klubberne:
-          Anvende 15 timers support af klubrådgiver i forbindelse med undersøgelsen af behov og fastlæggelse af en udviklingsplan, samt afvikling af ønskede klubudviklingstiltag

-          Besvare 3 spørgeskemaer i løbet af året, som indgår i den endelige evaluering

-          Afvikling af DBU aktiviteterne ”Klubfidus” og ”Kom ud af Pomfritten, brug bolden”

Klik her og Ansøg om deltagelse i 'Klubber der rykker' 

I ansøgningen vil du blive bedt om at indtaste: Klubnavn, kontaktperson, hvorfor I ønsker at deltage, jeres ønsker til udvikling (åben tekstboks), eventuel dato for opstartsmøde medklub rådgiver

Frist for ansøgning
Fristen for at søge én af de 12 pladser er den 28. februar 2015. Senest en uge efter deadline får klubben besked om de har fået tildelt en plads.

Flere oplysninger fås hos
DBU Sjællands udviklingsafdeling
Mail: udvikling@dbusjaelland.dk
Tlf.:  4634 0745

Forsidefoto: Rie Døllner

Log ind