Måned

Lang karantæne for at slå dommer i Serie 4

DBU Sjællands Disciplinærinstans har behandlet disciplinærsagen fra Serie 4 og tildelt en lang karantæne til den spiller, der slog en fodbolddommer i kampen Føllenslev-Særslev IF og Hvidebæk IF 4. oktober 2015.

Læs nyheden

Årets Fodboldklub 2015 skal findes

Skal din klub være med i opløbet om at blive årets fodboldklub! Det kræver blot en indstilling fra dig eller en anden i klubben senest 1. november 2015.

Læs nyheden

Ledige pladser til indefodbold på 7-mandsmål og Futsal

Der er fortsat enkelte ledige pladser i indefodbold til 7-mandsmål (store mål). Men vær hurtig - pladserne gives til de første der melder sig.

Læs nyheden

Allerød FK udviser gode initiativer og vinder årets børneklub 2015

Allerød FK vinder af årets børneklub 2015, årsagerne var mange. Klubben har igennem 2015 udvist rigtig mange gode initiativer, imponerende stort antal frivillige trænere, der alle yder et stort stykke arbejde for at fastholde de mange piger og drenge i fodboldklubben.

Læs nyheden

Sag om tilskueruroligheder i Sjællandsserien afgjort

DBU Sjællands Disciplinærinstans har nu afgjort sagen om tilskueruroligheder og racistisk betonede tilråb i en Sjællandsseriekamp mellem IF "Skjold" Birkerød Fodbold og VB 1968. Kampen skal spilles på ny og begge hold tildeles en bøde.

Læs nyheden

Tilmelding åbner til efterårets første halvbanestævner

Søndag 11. oktober åbner holdtilmeldingen til efterårets første seks 1/2 banestævner.

Læs nyheden

Pas på rokeringer i de sidste kampe

Der gælder nogle helt særlige regler, når det kommer til nedrykning af spillere i sæsonafslutningen. Læs vejledningen her.

Læs nyheden

Sag om dommervold behandles af disciplinærinstans

Søndag 4. oktober blev en Serie 4-kamp mellem Følleslev-Særslev IF og Hvidebæk IF afbrudt efter en spiller udviste voldelig adfærd overfor kampens dommer. Sagen er blevet overgivet til DBU Sjællands Disciplinærinstans.

Læs nyheden

Champagnen fløj hos de ældste drenge

Det bliver aldrig kedeligt at vinde guld! Det viste de gamle fodboldrenge, da der skulle kæmpes om guld ved Final 4 for Old Boys 1-3 og Veteran 1-2 i weekenden.

Læs nyheden

Sidste frist for tilmelding til Vinterbold

11. oktober er sidste frist for holdtilmelding til DBU Københavns og DBU Sjællands fælles træningsturnering Vinterbold.

Læs nyheden

Log ind